TCL, yeni ürünlerinde verimliğe odaklanırken, verimlilik isteyen kullanıcılara da yeni modellerini kullanmaya davet ediyor.

Son dönemlerde yeni modelleriyle verimliliğe odaklanan TCL; TCL 30+, TCL 30 SE akıllı telefonlar, MOVEAUDIO S600/ S180 kablosuz kulaklıklar ve TCL MW42V modemi ön plana çıkarıyor. Yeni modellerinde verimlilik isteyen kullanıcıları hedefleyen TCL, tanıtımlarında tüm modellerin ayrıntılarını ortaya çıkardı. Konuyla ilgili açıklamalar yapan TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, “Bizim için teknoloji demek sadece ürün demek değildir. Aynı zamanda insanların yaşamını kolaylaştırmak, onların ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayarak kaliteli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmaktır. Bunun için ürünlerimizle çalışanların; iş ve yaşam dengelerini sağlamalarına yardımcı olmaya büyük önem veriyoruz. TCL’in bu amaç için sunduğu geniş bir ekosistemi bulunuyor. Profesyonellerin yaptıkları her işte kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlayan, onlara iletişimlerinde yardımcı olan, birbirleri ile bağlantıda kalmalarını sağlayan ürünler sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

TCL öğrencilerin farklı ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor

TCL 30+ özellikleri

TCL’nin yeni akıllı telefonu TCL 30+, yapay zeka destekli kameralarıyla dikkat çekiyor. 6,7 inç FHD+ AMOLED ekranı bulunan telefonda, kullanıcıların göz sağlığı NXTVISION teknolojisi ile korunuyor. 5.010 mAh batarya kapasitesi ve 18W hızlı şarj ile dikkat çeken model, üstün kamera performansı arayanlara hitap ediyor.

TCL 30 SE özellikleri

tcl yeni urunleriyle verimlilige odaklaniyor

Daha uygun fiyatlı TCL 30 SE modelinde ise 6.52 inç ekran bulunuyor. MediaTek Helio G25 işlemciden gücünü alan modelde, tüm gün boyunca yetebilecek 5.000 mAh batarya bulunuyor. 8 MP ön kamera, 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik kamerasıyla desteklenen modelde, 4 GB RAM ve 64GB/128 GB depolama alanı bulunuyor. Kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkan TCL 30 SE’nin 15W hızlı şarj desteği ve parmak izi tarayıcısı gibi özellikleri dikkat çekiyor.

TCL MOVEAUDIO

Akıllı telefonların yanı sıra ses teknolojilerinde de dikkat çeken TCL, MoveAudio S180 modeliyle kablosuz kulaklık seçeneği sunuyor. Ses ve gürültü engelleme teknolojisine sahip olan MoveAudio S180, çift mikrofonuyla kesintisiz iletişim sunuyor. Şeffaflık modu ise şehir yaşamında yeni modeli kullanmak isteyenlere seçenek sunuyor.

TCL MW42V

İnternet bağlantısında kesintisiz deneyim isteyenler için TCL’nin öne çıkan modeli MW42V. CAT4 desteğine sahip olan cihazda 150 Mbps’ye kadar indirme, 50 Mbps’ye kadar yükleme hızı destekleniyor. Hotspot gibi teknolojilerle desteklenen MW42V’de 1500 mAh batarya, 6 saate varan kullanım desteği bulunuyor.

TCL
Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir