TCL, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin farklı ihtiyaçlarına zengin ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Tabletler, kablosuz aksesuarlar, kulaklıklar TCL’nin öne çıkan ürün kategorileri arasında.

Eğitim öğretim dönemine çok az bir süre kala, TCL’den öğrencilere özel ürünlerle ilgili tanıtım geldi. Dijitale geçişin hızlandığı dönemde tabletten kablosuz modellere kadar zengin ürün yelpazesiyle ihtiyaçlara cevap verecek TCL, ürünlerini tanıttı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca konuyla ilgili açıklamasında, “TCL’in vizyonu arasında, teknoloji aracılığıyla etkileşimli bir öğrenme ortamı yaratmak yer alıyor. Herkes için zenginleştirilmiş eğitim için ürünlerimizle insanların anlamlı bir şekilde birbirlerine bağlanabilmesini sağlıyoruz. Akıllı, yenilikçi ve birinci sınıf teknolojilerimiz sayesinde eğitim dünyasının içerisinde yer alan herkese ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilecekleri, üretkenliklerini artırabilecekleri, işlerini kolaylaştırabilecekleri ürünler sunuyoruz.” dedi.

 TCL NXTPAPER 10s

Markanın öne çıkan ilk ürünlerinden birisi TCL NXTPAPER 10s. Kağıt benzeri ekran deneyimi sunduğu vurgulanarak tanıtılan ürün, gözleri korumak için özel sertifika ve korumalara sahip. T-Pen kalem eşliğinde kullanılabilecek özel tablet modeli, böylece not almaktan araştırmalara kadar her konuda öğrencilere yardımcı oluyor. 8000 mAh kapasiteli batarya ise gün boyunca ek şarj ihtiyacı olmadan kullanım sağlıyor.

TCL TAB 10  

Markanı daha iddialı bir diğer modeli ise TCL TAB 10.  Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.1,  3,5 mm kulaklık jakı ve çift hoparlör desteğine sahip olan yeni tablet, kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek performans sunuyor. 1080p 30 FPS ekranı ve kameralarıyla görüntülü konuşma ve görüşme imkanı sağlayacak tablette üst düzey donanımlar bulunuyor.

TCL TAB 10L  

Daha ekonomik model arayanlar ise TCL TAB 10L’den yana tercih yapabilir. Bütçe dostu model olarak tanıtımı yapılan tablet modelinde 10,1 inç ekran, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. Android 11 işletim sistemiyle kutudan çıkan cihazda batarya kapasitesi ise 4080 mAh.

tcl

Tabletlerin yanı sıra özel aksesuarlar isteyenler için üstün ses kalitesi sunan TCL MOVEAUDIO ürün serisi ihtiyaçlara yanıt veriyor. Seride öne çıkan model ise MOVEAUDIO S180. Daha gelişmiş özelliklere sahip TCL MOVEAUDIO S600 ise tercih edilebilecek bir diğer seçenek.

TCL
Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir