Yenilikçi ürünleri Bilkom güvencesiyle kullanıcılarına sunan TCL Breeva hava filtresi ve Sweeva robotlu süpürge Türkiye’de satışa sunuldu.

Küresel pazarda televizyon ve tüketici elektroniği alanında önemli bir oyuncu olan TCL (1070.HK), Türkiye’deki ekolojik ailesine televizyonun yanı sıra robot elektrikli süpürge ve klimaları da ekledi. TCL Sweeva robotlu süpürgeler ve Breeva hava temizleyicileri Bilko Güvencesi ile Türkiye’ye geldi.

TCL robot süpürge ailesinden Sweeva 2000 ve Breeva serisi hava filtrelerinden A1C ve A2 modelleri Türkiye internet pazarında satışa sunuldu. Soybean 6000, 6500 ve Breva A5 modellerinin Mart ayında satışa çıkması bekleniyor. Türk kullanıcılara sunulan yeni ekosistem ürünlerinin en önemli avantajı, doğrudan TCL Home mobil uygulamasından ve TCL TV ekranlarından kontrol edilebilmesidir.

Örneğin; TV’nin elektrikli süpürgeyi başlatmasını, durdurmasını veya temizlemesini sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde hava temizleyiciyi kontrol etmekten modlarını değiştirmeye kadar tüm fonksiyonlar TV’den kontrol edilebilir.

Ödüllü TCL 6500 Robot Süpürge ve diğer Sweeva

TCL Robot Süpürgeler, Sweeva 6000 ve CES ödüllü amiral gemisi ürünlerinden Sweeva 6500 Robot Süpürge ile Türkiye’de satışa sunulacak. Sueva 6500 ve 6000 modelleri, tüm evinizi ve derin temiz dar alanları haritalamak için lazer navigasyon teknolojisini kullanır. Aynı zamanda UVC LED cihazları temizlik sırasında zemini sterilize ederek bakteri ve virüsleri öldürür.

TCL 30 serisine beş yeni akıllı telefon eklendi        

SIVA 6500, otomatik toz haznesi temizleme mekanizması sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Gelişmiş bir düşme ve çarpışma önleme sensörü tarafından desteklenen akıllı bir koruma sistemi ile donatılmış Sweeva serisi robotik elektrikli süpürgeler, siz evde değilken bile güvenle programlanabilir ve kullanılabilir.

Türkiye’de satışa sunulan Breeva A2, hem hava temizleyici hem de nemlendiricidir. A1C ve A5 modellerindeki breeva Shield TM UV-C teknolojisi, havadaki virüslerin DNA ve RNA’sını yok ederken, A2 modelinin breeva Shield TM negatif iyonları, havadaki daha ince parçacıkların çökelmesine izin verir.

Siz yeni tanıtılan TCL ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İçlerinden satın almak istediğiniz var mı? Kullandığınız bir TCL ürünü var mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir