TCL, Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında TCL 30 serisinin yeni 5 modelini tanıttı. TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30, TCL 30 SE ve TCL 30 E olarak adlandırılan model, 5G akıllı telefon ihtiyacı olan kişiler için öncelikli modeller arasında olacak.

Mobil Dünya Kongresi’ndeki tanıtımda yer alan TCL Communication CEO’su Aaron Zhang mevcut modeller ve şirket politikası ile ilgili değerlendirmeler yaptı. CEO, değerlendirmesinde ise “TCL 30 Serisinin genişletilmesi, daha fazla insanın güvenilir, yüksek performanslı, yenilikçi akıllı telefonlara erişebilmesi için teknolojiyi demokratikleştirme taahhüdümüzü yansıtıyor. TCL 30 Serisi tüketicilere, tam donanımlı teknolojiler ve bağlantılı deneyimler aracılığıyla benzersiz tarzlarını sergileme özgürlüğü veriyor. Bu sayede kullanıcılarımıza yaşamdan en iyi şekilde yararlanmaları için onlara ilham veriyoruz.” dedi.

TCL yeni modellerinin özellikleri neler?

Yapılan tanıtımda yeni modellerin oyun, film, klip ve dizi izlemek isteyenler için çok daha iyi bir ekran kalitesi ile donatıldığı vurgulandı. TCL 30 SE ve 30 E 6.52 inç ekrana sahip olurken bu ekranlardaki küçük çentikler ve ince dar çerçeveler kullanıcılar için deneyimi çok daha iyi hale getiriyor. TCL 30+ ve 30 modellerinde ise çift hoparlör gibi detaylara yer verilmiş. Bu detaylar ise kullanıcıların mevcut multimedya içeriklerine çok daha canlı, kaliteli ses ile izleyebilmesi hedefleniyor.

tcl 2

Piyasaya sürülen 5 yeni akıllı telefonda da NXTVISION teknolojisine yer verilmiş. Bu teknoloji ise ekrana bakma süresi arttıkça gözlerde meydana gelebilecek olası problemleri minimuma indiriyor. Mavi ışığı yüzde 30 oranında azaltan TCL, kullanıcıları için de sağlıklı bir deneyim sunuyor. 

Güçlü donanımlara ek olarak telefonlarda bataryada da yüksek kapasitede pilin tercih edilmesi, uzun süreli kullanımları kolay hale getiriyor. Tanıtıma göre TCL 30 SE ve TCL 30 E 5.000 mAh, TCL 30 5G, TCL 30+ ve TCL 30 ise 5.010 mAh pil ile kutudan çıkıyor. Yüksek kapasiteye ek olarak TCL 30 5G, TCL 30+ ve TCL 30 18W hızlı şarj desteğine sahip. Yapay zeka destekli özel şarj sistemi ile kullanıcılar çok daha hızlı bir şekilde telefonlarını şarj etme imkanına sahip. Telefonların hangi pazarlarda yer alacağı ve etiket fiyatının ne kadar olacağı ise henüz açıklanmadı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir