Kağıt benzeri bir ekran olan NXTPAPER ekran teknolojisi ile TCL NXTPAPER 10s, yazmak veya okumak, film izlemek veya oyun oynamak için bir deftere ihtiyacınız olsun, ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılaryacak.

TCL 30 serisine beş yeni akıllı telefon eklendi        

TCL NXTPAPER 10s, özellikle göz korumasına odaklanılarak tasarlanmıştır. Mavi ışık azaltma, doğrudan tabletin yazılımına ve donanımına yerleşik özelliklerle ön plana çıkıyor. Kağıt benzeri ekran tasarımı bir endüstri standardı belirler ve doğal renkleri korumak için 10 kat daha iyi koruma kullanır.

TCL NXTPAPER 10s özellikleri

TÜV sertifikalı ekran, mavi ışıkta %50’den fazla azalma ile dikkat çekiyor. Bu yenilik, ekran görüntülemeyi daha kolay ve daha güvenli hale getirerek kullanıcı deneyimini geliştirir. Böylece kullanıcılar herhangi bir rahatsızlık hissetmezler. Ayrıca, parlama önleyici kaplaması sayesinde kullanıcılar ekranı her açıdan net bir şekilde görebilirler.

TCL NXTPAPER 10s, şirketin T-Pen’iyle baskı hisseden dokunmatik ekranda çalışmak ve not almak için ideal bir cihazdır. 8000 mAh pili, tableti tüm gün öğrenme, eğlence ve yaratıcılık için kullanmanıza da olanak tanır.

TCL Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunka, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“TCL olarak sektör lideri ekran uzmanlığımızı ve teknolojimizi kullanarak eğitim sektörü için anlamlı ürünler ve çözümler geliştirmeye kendimizi adadık. Bu nedenle, TCL NXTPAPER 10S’yi de piyasaya sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kâğıt benzeri bir ekran olan NXTPAPER görüntüleme teknolojisi, doğal renkleri korumak, zararlı mavi ışığı filtrelemek, harika görüntüleme açıları ve parlama önleyici özellikler sağlamak için birden çok katman kullanan bir teknoloji. Bu teknolojimiz, donanım düzeyinde orijinal renkli görüntüler üretirken yansıyan ışığı yazılım düzeyinde dağıtarak, göze hoş gelen kâğıda benzer bir görüntü oluşturur. İster yazmak veya okumak için bir not defterine, ister bir film izlemeye veya oyun oynamaya ihtiyaç duyun bu tablet ihtiyacınızı tamamen karşılıyor.” 

TCL NXTPAPER 10s, önerilen satış fiyatı olan 4299 TL ile kullanıcıya sunulmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir