TCL Communication tarafından geliştirilen özel kablosuz kulaklıklar için 14 Şubat indirimi başlatıldı. TCL MOVEAUDIO adı ile geliştirilen ürün serisiyle Sevgililer Günü’ne özel şık ve teknolojik hediye seçeneği sunulduğunu belirten TLC , tüm seri kapsamında indirimin uygulandığını duyurdu.

TWS olarak da adlandırılan ve son yıllarda çok daha popüler hale gelen kablosuz kulaklıklarda sektörün önde gelen markalarından bir tanesi de TLC. Şirket tarafından yapılan yeni basın açıklamasında TLC MOVEAUDIO modelleri için özel bir indirimin başlatıldığı belirtildi. İndirim kapsamında farklı modellerden birisini satın alabilecek olan kullanıcılar indirimli fiyatlardan yararlanabilecek. 

TLC MOVEAUDIO modellerinin özellikleri neler?

Güçlendirilmiş ses deneyimi, kolay kullanım imkanı ve uzun batarya ömrü ile dikkat çeken modellerin her biri farklı bir özelliği yönelik geliştirilmiş. S600 ile güçlü aktif gürültü engelleme özelliğinden yararlanmak mümkün olurken S180 modelinde çift mikrofonlu yapı ile kolay bir şekilde iletişim sağlamak mümkün.

Kabalık, sesli ortamlarda iletişimi çok daha kolay hale getirecek kablosuz kulaklıklar, kulak yapılarına uygun özel tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Şeffaflık modu adı verilen yeni özellik, şehir hayatındaki kullanımlarda da olası sorunların önüne geçilmesini sağlıyor. Üstelik suya ve tere karşı dayanıklı olan modeller için 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel fiyatlandırmalarda seçenekler ise şöyle;

  • Beyaz rengi ile MOVEAUDIO S600 1.499 TL 
  • İnci Beyazı ve Kömür Siyahı renkleri ile MOVEAUDIO S180 1.049 TL 
  • İnci Beyazı rengi ile MOVEAUDIO S108 699 TL

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir