TCL, IFA 2022’de iki büyük duyuru yaptı. İlki, konfor ve rahatlık için tasarlanmış TCL NXTWEAR S giyilebilir gözlüklerde yapılan güncellemeleri içeriyordu. Bir sonraki duyurusu, 2022/2023 futbol sezonu ve sonrasında iletişimini güçlendirecek olan TCL’nin küresel marka elçisi programına üç uluslararası futbol yıldızının katılımıyla ilgiliydi. İşte detaylar;

TCL NXTPAPER 10s’e 2022 – 2023 yılı tablet inovasyonu ödülü

tcl ifa 2022de iki yeni urununu tanitti

TCL NXTWEAR S, geniş bir sinematik izleme deneyimi, çift Micro OLED 1080p ekran, ön lens ve düzeltme sunan TCL NXTWEAR taşınabilir monitörlerini tanıttı. İş, ev, seyahat, kişisel sinema deneyimi ve özel ofis arasındaki yolculukları dönüştürecek yeni ürünler kullanıcılar için yepyeni bir deneyim sunuyor. Üstelik TCL NXTWEAR S ile kullanıcı deneyimini iyileştirecek bir dizi yeni güncelleme de geliyor.

Güncellemelerin bir parçası olarak, yapılandırmayı kolaylaştırmak için kontroller değiştirildi. Bunun yerine bu akıllı cihazda, şakakları birleştiren çerçevenin sol tarafında bulunan bir tekerlek ile ses seviyesini ayarlamak gibi ayarlama işlevlerini arayın. Sapın sağ tarafında parlaklık ve 2D / 3D mod değiştirme kontrolleri bulunur. Akıllı cihazlara ve bilgisayarlara kolay bağlantı için sağ tarafın arkasına yerleştirilmiş yeni bir manyetik pimli konektör sayesinde erişilebilirlik de geliştirildi. Görüntü ve ses kalitesi de büyük ölçüde iyileştirildi. TCL NXTWEAR S, güç tüketimini azaltırken daha parlak, daha canlı renkler sunar. Doğru ve net ses için yeniden tasarlanmış hoparlör dizisiyle sinema düzeyinde netlik sağlanabiliyor. TCL Innovative Business Group CEO’su Howie Lee yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İzleme deneyiminizi geliştirmek için müşteri ve medya geri bildirimlerini dinledik. TCL NXTWEAR S, TCL’nin sürekli yenilik yoluyla tüketici ihtiyaçlarını ilk sıraya koyduğunun kanıtıdır.”

TCL, Global Marka Elçileri ekibine birinci sınıf üç oyuncu daha ekledi

TCL NXTWEAR S’in ardından, İspanyol orta saha oyuncusu Pedri González, Fransız defans oyuncusu Raphaël Varane ve İngiltere orta saha oyuncusu Phil Foden de global marka elçisi oldu. Dört yıldız, 2022/2023 sezonunda ve sonrasında TCL kanallarına özel içerik getirerek TCL’nin çevrimiçi ve çevrimdışı reklam kampanyalarında görünecek.

Bu işbirlikleri aynı zamanda TCL’nin teknoloji ve spordan yararlanarak izleyicilerle bağlantı kurma konusundaki kararlılığını da gösteriyor. TCL’nin Brezilya Futbol Konfederasyonu (CBF) sponsorluğunun yanı sıra kulüplerin ve milli takımların yer aldığı müsabakalar da yapılacak çalışmalar arasında yer alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir