TCL tarafından geliştirilen NXTPAPER 10s modeli, 2022- 2023 yılı tablet inovasyon ödülü aldı.

TCL’nin ödüllü tableti NXTPAPER 10s’e bir ödül daha geldi. Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından ödüle layık görülen cihaz, 2022 -2023 yılı tablet inovasyonu ödülünü aldı. Aynı model daha önce de CES 2022’De yılın göz koruma inovasyon ödülünü almıştı.

FIBA EuroBasket 2022’de TCL’den Inspire Greatness hamlesi

Kullanıcı dostu korumasıyla dikkat çekiyor

 Tabletin ödül almasındaki en önemli etkenlerden birisi göz koruma teknolojisi oldu. 10.1 inçlik ekrana sahip olan tablet, özel teknolojisi ile mavi ışığı yüzde 73 oranında filtrelemeyi başarıyor.  Çok katmanlı ekran teknolojisi sayesinde koruma oranını arttıran TCL, böylece tabletin çok daha kullanıcı dostu olmasını sağlıyor.

“Kağıt gibi” tanımlaması yapılan ekranıyla ele alışta fark yaratan NXTPAPER 10s için EISA jürilerinin açıklamaları da oldukça dikkat çekici. “İlk bakışta, TCL NXTPAPER 10s tableti herhangi bir Android tablet gibi görünüyor. Ancak cihazı açtığınız an ‘kâğıt benzeri’ ekranı sayesinde tamamen farklı görüntü kalitesini fark ediyorsunuz. Bu cihazda TCL, 10 katmanlı bir LCD ekranı geliştirmiş ki bu da uzun süreli kullanımlarda gözleri korumaya ve ekran parlamasını sınırlamaya yardımcı olurken aynı zamanda renk doğruluğunu koruyor. Ayrıca çizim ve yazma için ürünle birlikte verilen kalem bu ekranda ideal bir şekilde kullanılabiliyor. Uzun ömürlü 8000 mAh pil ve 10,1 inç (256 mm) ekrana sahip bu cihazın 490 g ağırlığı da etkileyici artı bir özellik. TCL, NXTPAPER 10s ile uygun fiyatlı ideal bir tableti tüm nesiller için üretmeyi başardı.” denilen tablet, aldığı bu ödül ile sektörde dikkat çekmeyi başardı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir