TCL akıllı telefon modellerine tanıttıktan sonra Dünya Mobil Kongresi’nde tablet serisini de görücüye çıkarttı. Tablet modelleri şirketin sektörden daha fazla pay almak istediğini de net bir şekilde ortaya koydu. TCL NxtPaper Max 10 ve Tab 10s 5G modelleri için tanıtım yapan TLC güçlendirdiği yeni tablet modelleri ile kullanıcılara çok daha iyi bir deneyim sunacak. 

Tab 10s 5G özellikleri neler?

Tab 10s 5G, Tab 10s 4G’nin bir üst versiyon olarak geliştirilmiş ve 5G bağlantısı da yeni modele eklenmiş durumda. 2.4GHz saat hızına sahip iki Cortex-A78 çekirdeği ve 2.0GHz hızında 5 A5 çekirdeğini kullanacak olan cihaz, Mali G57 MC2 GPU ile grafik performansı sunacak. 4 GB/64 GB versiyonları ile satışa çıkarılacak olan modelde diğer özellikler ise şöyle;

tcl 2

Serinin diğer modellerinde ise birkaç özellikle yükseltmek yapılarak alternatifler oluşturulmuş. 

TCL NxtPaper MAX 10 Özellikleri neler?

10.3 inç Full HD Plus ekrana sahip olan tablette parlama önleyici bir ekran teknolojisinin kullanılması da dikkat çekiyor. Özel kalem desteği ile yazı yazmak ve not almak isteyenlere seçenekler sunan şirket, yeni modelinde Android 11 işletim sistemini kullanacak. Android 12 güncellemesinin de alınması bekleniyor. Buna ek olarak 8000 mAh kapasiteli pil ile uzun süreli kullanımlar ideal hale getiriliyor. 2022 yılının ikinci çeyreği itibari ile piyasada yer alması beklenen modelde 5G desteği bulunmuyor. Cihazın fiyatının 303 dolar seviyelerinde olması bekleniyor.

TCL
Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir