Tatilbudur platformunun sadakat programlarından faydalanılmasını sağlayacak olan ERC-20 tabanlı kripto parası TATIL bu hafta içerisinde Bitexen borsasında ön satışta olacak. 

Şu ana kadar Erzurumspor, Sakaryaspor, Çaykur Rize gibi daha pek çok taraftar tokeni ön satışa çıkaran Bitexen borsası Tatilbudur ekosistemi ile ortak bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. TATIL tokeni bu hafta boyunca ön satış alanına konumlandırılacak. 

TATIL token ne kadar olacak?

Tatil Token, Tatilbudur.com ekosistemi içerisinde kullanıcıların sadakat programlarından yararlanmasını sağlayan blok zincir temelli bir varlık yaratacak. Tatil Token ile kullanıcılar pek çok avantaja erişim sağlayabilecek, Tatilbudur ürünlerine de erken ya da avantajlı bir şekilde sahip olabilecekler. Ethereum ağı üzerinde ERC-20 standartlarında tasarlanan Tatil Token, beş yıllık bir dağıtım planı üzerine kuruldu ve düşük enfeksiyon değerine sahip olan bir hizmet tokeni olarak da tasarlandı. Token ekonomisi, tokenin finansal olarak istikrarlı bir şekilde devam etmesini ve değeri kaybetmemesi amacıyla 2026 yılında son bulacak şekilde planlandı. 

13 10

Tatil Token ile elde edilecek avantajlardan bazıları;

  • Pek çok otelde erken rezervasyon öncesinde ek indirimlerle ön satışa erişim hakkı, ayrıcalıklı indirimler ve ürün bağlamında bazı indirimlerden yararlanma hakkı
  • Uçak bileti alırken hizmet bedeli indirimleri ve indirimli olarak transfer hakları elde edilebilir
  • Konserlere, özel etkinliklere katılırken özel indirimler, katılım limitlerinde öncelik ve ayrıcalıklı erişim imkanı

Ön satış programında toplam olarak 5000000 TATIL tokeni bulunacak. Tokeni hemen teslim almak isteyenler  kişiler 50TRY ön satış fiyatını ödemek zorundadır. 12 ay boyunca kilitli olacak olan TATIL tokenler için ise 25TRY fiyat belirlenmiş durumdadır. Ön satışın ardından borsada yerini alacak olan token aynı zamanda yakım programı da planlıyor. Şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir