Xiaomi 11T Pro’nun gücünü göstermek ve anılara vurgu yapmak Xiaomi isteyen tamamı 11T Pro ile çekilen Anılar Müzesi kısa filmini yayınladı. Kısa film kısa süre içerisinde kalitesi ile dikkat çekerken 11T Pro’nun da daha fazla gündeme gelmesini sağladı.

Xiaomi tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan Xiaomi, 11T Pro modeli ile özel bir proje gerçekleştirildi. “İnsanın en değerli hazinesi anılardır” mottosundan hareket eden şirket, böylece Anılar Müzesi adı verilen kısa filmi için tüm çalışmaları tamamlayarak kısa filmi yayınladı. 108 megapiksel geniş açılı lensi bulunan 11T Pro modelinde 2X yakınlaştırma desteğine sahip telemakro lens ve 120 derece ultra geniş açılı 2. bir lens kullanılıyor. Üçlü arka kamera kurulumu ile görüntü kalitesinin üst düzeye çıkarıldığı yeni telefon modeli üstelik 8K gibi sinematik film yapımında kullanılabilecek bir kayıt seçenekleri sunuyor. 

Yönetmen koltuğunda Barış Kaya yer aldı

Kısa film çalışması için oluşturulan özel ekipte yönetmen olarak Barış Kaya yer alırken görüntü yönetmeni Fatih Türker, sanat yönetmenleri ise Devrim Ömer Ünal ile Devrim Öngünç oldu. Kısa film için yapılan basın açıklamasında görüşlerine yer verilen kısa filmin yönetmeni Barış Kaya, “Bir yönetmen olarak cep telefonlarının sahip olduğu görüntülenme teknolojilerinin, beni her zaman video üretmek için motive ettiğini söyleyebilirim. Telefonların tüm bu teknolojik özelliklerinin yanı sıra çok insani ve hayata dair detaylar içerdiğini, aynı zamanda onların gerçek anlamda birer anı yaratan ve geleceğe taşıyan belleklerimiz olduğunu söyleyebilirim. Cep telefonu ile çekilen bu kadar duygusal ve gerçekçi bir projede yer aldığım için çok mutluyum’ dedi.

Telefonunda bizlere yüzlerce anı bırakıp gidenlere ithafen…

Anılar Müzesi adlı kısa film ise şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir