DepOrtak ürünleri için uygun depolama alanı arayanları ve depoları için müşteri arayanları yapay zeka destekli teknolojileriyle çözüm sunan yeni nesil dijital pazar yeri ve depolama yönetim platformu. 1 Mart’ta sahaya çıkan dijital depolama platformu DepOrtak 1.8 milyon dolar değerleme üzerinden 450 bin dolar tohum yatırımı aldı.
Akın Arslan ve Oruç Kaya liderliğinde yaklaşık 2 yıllık geliştirme sürecinin ardından hayata geçirilen DepOrtak  depolama alanına sunduğu teknolojileriyle girişimcilik alanında kısa sürede ilgi büyük topladı.

Uzun süredir tanınan lojistik grubu Talha Holding’in radarında takılan girişim, ilk yatırımı 450 bin doları Talha Holding’in genç nesli Abdullah Küçük ve Talha Küçük’ten aldı.

Türkiye’de 10 milyon m2 depolama alanı 

Dünyadaki sayılı lojistik teknolojileri arasında bulunan Tırport’un kurucusu Akın Arslan ile Türkiyede depoculuğun en iyi teorisyenlerinden olan Oruç Kaya’nın girişimi olarak ortaya çıkan DepOrtak, sahip olduğu teknolojilerle sadece ülkemizde değil, Avrupa ve çevresinde farkını  gösterecek şekilde iddialı çözümlerle yola çıktı. DepOrtak önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye’de 10 milyon m2, globalde 30 milyon m2’nin üzerinde depolama alanını platformu üzerinden yönetmeyi, dünyada 50’den fazla ülkede hizmet vermeyi planlıyor.

DepOrtak ile gerçekte depo olarak kullanmadığınız ama gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra depo olarak kullanabileceğiniz alanları “Gri Depo”lara dönüştürerek alternatif depolama ihtiyaçlarına çözümü hedefliyor.

2 saat içerisinde ulaştırılacak ürünler 

Dijital iş modelleri gün geçtikçe hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor. DepOrtak’da tüm depolama süreçlerini dijital olarak yönetilmesini sağlarken diğer taraftan depolar ile depolama ihtiyacı olanları yeni nesil dijital platformunda bir araya getiriyor. Platform 2024 yılında devreye alacağı son kilometre depolama teknolojileriyle, e-ticaret sitelerindeki yüzbinlerce satıcının ürünlerini  DepOrtak Mikro Depoları üzerinden müşterilerine 2 saatten daha az sürede ulaştırabilmelerini de mümkün kılacak.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir