Paylaşılan bilgilere göre uzun zamandır beklenen yeni süper kahraman oyunu Suicide Squad: Kill The Justice League ertelendi.

Oyun 2023’te bizlerle olacak. Projeye aşina olan kaynaklara göre, Suicide Squad: Kill the Justice League, 2023’te ertelenmişti. Projenin gecikmesinin nedeni henüz bilinmiyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League ertelendi

Projeye aşina olan kaynaklara göre Suicide Squad, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak. Bloomberg, oyunun “sessizce” ertelendiğini ve gelecek yıla kadar ertelemek için bir nedeni olmadığını savunuyor. Hogwarts Legacy ve Lego Star Wars: Skywalker Saga gibi diğer Warner Brothers. Covid pandemisi gelişmeyi etkilediği için oyunun zaten ertelendiği ve bu oyunun gecikmesinin nedeninin de bu olduğu anlaşılıyor.

Warner Bros “En Çok Beklenen Oyunlar”ı 2023’e kadar beğenimize sunacak. Hogwarts Legacy, Gotham Knights, LEGO Star Wars: Skywalker Saga, MultiVersus hepsi bu yıl çıkacak. Bir de henüz piyasaya sürülmemiş Wonder Woman var. Şaşırtıcı bir şekilde, henüz duyurulmamış başlıklar bu yıl daha sonra çıkabilir.

Suicide Squad: Kill the Justice League, Amanda Waller’ın emirlerini yerine getirmek için bir araya gelmek zorunda kaldıktan sonra Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark’ı takip ediyor.

Suicide Squad oyunu fragmanıyla karşımızda

Buradaki nokta, onları öldüren patlayıcılar tarafından ezilmiş olmalarıdır. Dört karakterin tamamı oynanabilir ve benzersiz hareketler, özelleştirilebilir silahlar ve yeteneklerle birlikte gelir.
DC Evreninde oynanan oyun özgün bir hikaye sunuyor. Farklı bir deneyim sağlamak için geliştirici stüdyosunda karakter odaklı hikaye anlatımını üçüncü şahıs oyun deneyimiyle birleştirerek sizi açık dünya oynanışıyla Metropolis şehrine götürün.

Bu sefer Superman, Batman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League ittifakını yok ederek dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Oyunu oynayabilirsin. Bu,
Arkham dünyasının bir devamıdır ve tercihen tek başına veya en fazla dört ortak çalışanın desteğiyle oynanabilir. Yalnız oynarsanız, başka bir karaktere geçebilirsiniz.

Peki bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? 2022 oyun dünyası için çok verimli bir yıl olacak. Kill the Justice League’in ertelenmesi iyi mi? Oyun çıktığı zaman satın alacak mısınız?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir