Street Fighter 6 için Capcom tarafından özel paylaşımlar yapıldı. Açıklamalara göre yeni Juri ve yenilenmiş Kimberly oyuna dahil olacak.

Capcom Street Fighter 6 kadrosu için yeni açıklamalar yaptı. Paylaşılan fragman ile detaylı bir şekilde gösterilen yeni karakterler, Street Fighter 6’daki heyecanı ve rekabeti arttıracak. Fragmanda yeni Juri özel bir slayt eşliğinde gösterilirken, Kimberly bu sefer sprey kutuları ve walkman ile gösteriliyor. “Yiğit yeni bir ninja” denilerek tanıtılan Kimberly, bu sefer çok daha güçlü ve hareketli olacak.

Street Fighter 6 ne zaman çıkacak?

Yapılan resmi açıklamalara göre Street Fighter 6 gelecek yıl çıkacak. Ancak oyunun kesin çıkış tarihi bilinmiyor. Capcom ise yeni oyunu için oldukça iddialı. Oyun “2023’te dövüş oyunları için yeni bir dönem başlıyor! Dövüş oyunlarının evrimi, geleneksel dövüş alanımızla başlıyor ve ardından herkesin istediği gibi oynayabileceği toplam üç mod için World Tour ve Battle Hub ile oyunu eğlenceli hale getiriyoruz. Kimse şampiyon olarak başlamaz. Adım adım, yumruk yumruk oraya varırsın. Meydan okumaya başlayın ve oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyın.” denilerek tanıtıldı.

Street Fighter 6 detayları açıklandı

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir