İnternet ortamında odak noktası her an değişiklik gösterebiliyor. Bu konuyla ilgili olarak sonuncu gelişme ise Street Fighter 6 oyununda yaşandı. Oldukça popüler dövüş oyunu serisinin en yenilerinden biri olan Street Fighter 6, dün duyuruldu ve oldukça büyük bir ses getirdi. Popüler oyun serinin yenisi, Capcom’un aktardığı üzere aktif olarak henüz geliştirme aşamasında ve gelecekteki yaz aylarında oynanabilir durumda olacak. 

8 11

Pek çok farklı platformda sunulacak olan oyun için aktarılan ilk tanıtım videosu pek çok şey sunarken, oyun için en çok tepki çeken resmi tanıtımın ardından fark edilen “çalıntı logo” detayı oldu. Street Fighter 6 için tasarlanan yeni logo, hiç de orijinal bir tasarım değildir. Öyle ki bu logo “xcoolee” tarafından tasarlanan ve Adobe Stock üzerinde çok daha uzun bir zamandır satışta olan logo ile neredeyse birebir aynı olarak görülüyor. Daha önce buna benzer bir tasarımda Fransa merkezli bir etkinlik için de kullanılan logo, oyunseverler arasında büyük bir dalga konusu olmuştu.

Bitcoin sert düşüşe geçti

Logoyla ilgili olarak yaşanan bu durum oyunun kendisi için de geriye gitmesine sebep oldu. Özellikle de eski Street Fighter logoları ile karşılaştırıldığı zaman oldukça basit kalan ve Adobe Stock üzerindeki sürüme aşırı benzerliğiyle tepki çeken logo için, tasarımcı “xcoolee” bir teklifte bulunuyor. Tasarımcı tarafından hazırlanan oyunun logosu Capcom’a satmak istiyor ancak buna nasıl cevap verileceği ise şu an için bilinmiyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir