Stray, PlayStation Plus aboneleri için ücretsiz olacak. 19 Temmuz’da oyuncularla buluşacak olan kedi simülasyonu oyunculara ilginç bir deneyim yaşatacak.

PlayStation Plus, Temmuz ayı oyunları belli oldu

Kedi simülasyon oyunu Stray, geçtiğimiz ay Yaz Oyunu Festivali’nde görücüye çıktı. 19 Temmuz’da PC, PS ve Xbox için çıkacak olan oyunun kısa bir süreliğine ücretsiz olacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre bazı PlayStation Plus aboneleri bu fırsattan yararlanabilecek.

Kedi simülasyon oyunu Stray PlayStation Plus’a geliyor

BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Cyberpunk tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Stray, 19 Temmuz Salı günü Windows (Steam üzerinden) ve konsollar (PS5 ve Xbox Series X/S) için çıkacak. Ancak PlayStation Plus üyelerinin satın alma işlemi yapmadan kedi simülasyonları oynama imkanına sahip olduğu biliniyor.

Yenilenen PlayStation Plus’ın Ekstra ve Premium katmanları için bağımsız üretim mevcut olacak. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki Premium yerine Deluxe sunuyoruz. Yani Türkiye’deki Extra ve Deluxe müşterilerimiz bu fırsattan yararlanacak.

Summer Game Fest’te yayınladığı oyun videoları ile büyük ilgi toplamayı başaran Stray, Steam’de 144 TL’ye satılıyor. Her ne kadar PlayStation Store oyunlarının fiyatı bu noktada belirsiz olsa da. Ancak en azından kütüphaneden kaldırılana kadar PS Plus üyeleri için ücretsiz olacak. 8-10 saatlik oynanış süresine sahip olduğu açıklanan Stray, oldukça renkli bir dünyada geçiyor. Bu bilimkurgu dünyasını kedi olarak simüle etmenizi sağlayan oyun, birçok alanda yeniliklere imza atmış gibi görünüyor.

PlayStation Plus’ın üç farklı paketi var. Essential, Extra ve Deluxe olarak ayrılan bu üç paket, farklı özellikleri farklı fiyatlarla sunuyor. Bu paketlerin detaylarını aşağıdaki listeden bulabilirsiniz.

  • Essential: Eski PS Plus’ın özelliklerinse sahip. Ayda iki oyun hediyesi ve çok oyunculu oynama gibi eski avantajlar sağlıyor. Aylık abonelik 40 TL, üç aylık abonelik 100 TL, 12 aylık abonelik 240 TL.
  • Extra: Oyun kataloğuna erişim ve Essential’daki avantajlar sunar. Aylık abonelik 60 TL, üç aylık abonelik 165 TL, 12 aylık abonelik 400 TL.
  • Deluxe: Essential ve Extra özelliklerine erişime ek olarak klasik kataloğa erişim ve oyun yardımı sunar. Aylık abonelik 70 TL, üç aylık abonelik 190 TL, 12 aylık abonelik 460 TL.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir