PlayStation sahiplerinin merakla bekledikleri PlayStation Plus temmuz ayı ücretsiz oyunları belli oldu. Toplamda 917 TL’lik 3 oyun Temmuz ayı içinde bedava olarak oyunculara sunulacak. Playstation Plus abonelerinin her ay avantajlı olarak sahip oldukları ücretsiz oyunları değişkenlik gösteriyor. Şimdi ise Temmuz ayında verilecek olan oyunlar belli oldu. Sızdırılan içeriğe göre PlayStation Plus’un Temmuz ayında oyunculara sunacağı oyunların toplam fiyatı 917 TL’yi bulunuyor. Sony’nin oldukça tasarruflu olan ücretli abonelik sistemi PlayStation Plus’un yeni paketleri de geçtiğimiz günlerde Türkiye’de aktif olmuştu. Temmuz 2022 ücretsiz oyunları belli olurken, daha önceki doğru paylaşımları ile gündeme gelen Dealabs adlı kaynağa göre oyuncular önümüzdeki ay 3 oyuna ücretsiz olarak erişecekler.

Temmuz ayı Playstation Plus oyunları belli oldu

29

Sunulacak olanlardan bir tanesi PlayStation 4 diğer iki oyun ise hem PS4 hem de PS5 uyumlu olacak. Oyunları tekil satın almak isterseniz ise yaklaşık 917 TL’lik bir sepete erişiyorlar.

  • Arcadegeddon: 189 TL
  • The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan: 259 TL
  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time: 469 TL

PlayStation Plus ile ücretsiz olacak olan Arcadegeddon bir nişancı oyunu olarak karşımıza geliyor. Oyunda kasabada ateri salonu ile o atari salonunun sahibinin geliştirdiği bir oyun kurtarılmaya çalışılıyor. The Dark Pİctures Anthology: Man of Medan ise korku gerilim türünden hoşlanan oyuncular için oldukça uygun diyebiliriz. Crash Bandicoot 4: It’s About Time ise Activision’ın popüler oyun serisi olan Crash Bandicoot’un parçası olarak geliyor. Platform yapısına sahip olan bu oyunda bir farenin maceralarına dahil oluyor ve hayali bir adada bu macerayı yaşıyorsunuz. PlayStation Plus ile gelen Temmuz ayı ücretsiz oyunları bunlar olurken, ilerleyen aylarda yeni oyunları görmeye devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir