Netflix’in popüler yapımları arasında olan Stranger Things, beşinci ve son sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix’in ‘in popüler dizisi Stranger Things, beşinci sezonunun çekimlerine başlamaya hazırlanırken, dizi tarafından izleyicilerini hem sevindiren hem de hüzünlendiren bir açıklama geldi. Dizi, beşinci sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Fakat beşinci sezonu final sezonu olacak. Çekimlerin ise 2024 yılının Ocak ayında başlaması bekleniyor.

Stranger Things’in beşinci sezon çekimleri Mayıs ayında başlayan Hollywood grevleri nedeni ile ertelenmişti. Bu durum, dizinin hayranları arasında beşinci sezonun nasıl bir hikaye içereceğine dair merak uyandırmıştı. Fakat yapılan açıklama, beşinci sezonun dizinin final sezonu olacağını ortaya koydu.

Stranger Things

Stranger Things izleyicilerine müjdeli haber

Stranger Things’in beşinci sezonunun final sezonu olacağının açıklanması, dizinin hayranlarını bir yandan heyecanlandırırken bir yandan da hüzün ile karşıladı. Dizinin yaratıcıları, bu kararı alırken hikayenin doğru bir noktada sonlanmasını ve izleyicilere tatmin edici bir final sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Çekimlerin 2024 yılının Ocak ayında başlaması ile beraber Stranger Things’in beşinci sezonu için sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, dizinin nasıl bir final ile veda edeceğini merakla izleyecekler. Dizinin geçmiş sezonları, 80’lerin korku ve kült bilim kurgu unsurlarını başarı ile harmanlamasıyla büyük beğeni toplamıştı. Final sezonu ile beraber Stranger Things, izleyicilere duygusal bir veda sunmaya hazırlanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir