Steam’e gelen son güncellemede QR kod giriş desteği sağlandı. Peki, Steam QR kod nerede? Steam’e QR kod ile giriş nasıl yapılır? İşte tüm detaylar.

Valve tarafından geliştirilen Steam platformu, binlerce oyuna erişim imkanı sağlıyor. Kullanıcıların farklı cihazlarda kullanabildiği platformda son güncelleme mobilde değişiklikler yapılmasıyla dikkat çekti. Güncellemelerde öne çıkan değişiklik ise QR kod desteğinin gelmesi oldu. Ancak yeni bir güncelleme olduğundan dolayı Steam QR kod nerede gibi farklı sorunlar da ortaya çıktı. İşte Steam’de QR kod ile ilgili yapacağınız tüm işlemlerde sizlere destek sağlayacak rehberimiz.

Mobil güncellemeyle ilgili tüm detaylar: Valve yeni Steam mobil uygulamasını duyurdu

Steam QR kod ile giriş nasıl yapılır?

Steam QR kod girişi için şu anda dikkat edilmesi gereken en önemli detay güncel uygulamalara sahip olmak. Bu nedenle bilgisayarınızda kurulu olan Steam uygulamasının son üstteki bölümdeki seçeneklerden güncellemelerini denetlemeniz ve varsa tüm güncellemeleri almanız gerekir. Böylece yeni özellikler uygulamaya eklenmiş olacaktır. Güncellemeleri yaptıktan sonra ise QR kod ile erişim sağlanabilir.

Android için Steam indir

Windows için Steam indir

Steam QR kod nerede?

steam qr kod nerede qr kod ile giris nasil yapilir
Steam QR kod okutma

Güncel programlar kurulduktan sonra ise bilgisayarda oturum açmak için Steam QR kod seçeneğini tercih edebilirsiniz. Hesap açma ekranında kullanıcıların giriş bilgilerinin yanında QR kodu bulmanız mümkündür. Bu aşamalarda ise telefon üzerinden bu kodun okutulması erişim için yeterli olmaktadır.

Telefondan QR kod ile giriş yapmak isteyenlerin takip etmesi gereken adımlar şöyle;

Öncelikle Steam uygulamasında Steam Guard’ı kurun.

Ardından girişlerinizde QR kod okutmak için gerekli olan ekrana erişim sağlayabilirsiniz.

Steam QR kodun okutulması için Windows uygulamasında karşınıza şöyle bir ekran çıkacaktır;

Steam QR kod nerede
Steam QR kod ile giriş ekranı

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir