StartupTeknoloji’nin önderliğinde düzenlenen ve girişimcilik ekosisteminin nabzını tutan Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’nın altıncısı için hazırlıklar sürüyor. İnovasyon ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren bu buluşma 25 Kasım Cumartesi günü İTÜ Magnet’te düzenlenmesi bekleniyor. Girişimcilik nabzı bu ay İTÜ ARI Teknokent’te atacak.

Etkinlik 25 Kasım Cumartesi tarihinde sabah saat 09.00-14.00 aralığında İTÜ Magnet İTÜ ARI Teknokent’te gerçekleşecek.

Kapsamlı Ağ Oluştuma Fırsatı Katılımcılar için avantaj sağlayacak

StartupTeknoloji İnovasyonun ve Girişimciliğin buluştuğu nokta olmak için çabalıyor. StartupTeknoloji, İTÜ Magnet’te girişimcilik ekosisteminin öncüleri, yenilikçi fikirler ve sürdürülebilir iş modelleriyle dolu bu buluşmayı iple çekiyor. Katılımcılar , sektör liderleri, değerli konuşmacılar tarafından paylaşılacak bilgiler ile donanacak ve yeni iş birlikleri için fırsatları yakalayabilecekler.

Kapsamlı Ağ Oluştuma Fırsatı Katılımcılar için avantaj sağlayacak

Kapsamlı Ağ Oluştuma Fırsatı Katılımcılar için avantaj sağlayacak

Girişimciler ve yatırımcıları bir araya getirerek, ağ oluşturma ve potansiyel iş birlikleri kurma fırsatı sunan bu kahvaltı etkinliği, sektördeki güncel trendleri ve fırsatları keşfetmeyi hedefleyen herkes için özel bir platform sunmaktadır.

Etkinliğimize katılımınız, StartupTeknoloji için büyük bir değer taşımaktadır. Lütfen katılımınızı sağlamak için önceden kaydınızı yaptırınız.Kayıt ve diğer tüm sorularınız için [email protected] mail adresi üzerinden StartupTeknoloji ile iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik hakkında bilgi almak için ise StartupTeknoloji uygulamasından faydalanabilirsiniz. Fakat uygulamayı indirmeden önce mutlaka ön kayıt formunu doldurmuş olmanız gerekiyor.

Uygulamaya kayıt ön başvuru

Android kullanıcıları için uygulama linki

iOS kullanıcıları için uygulama linki

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir