StartupTeknoloji’nin 10. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması için yer ve tarih belli oldu. Etkinlik 11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Türkiye’de daha fazla ilgi görmeye ve yüksek katılımlarla gerçekleştirilen girişimcilik ekosistemi buluşmaları devam ediyor. StartupTeknoloji’nin öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliklerin bir yenisi 11 Mayıs tarihine yapılacak. Ön başvuruların alınmaya başlandığı etkinlik, Albaraka Garaj’da düzenlenecek. Girişimcilik alanında deneyimli isimlerin ve sektör liderlerinin yer aldığı etkinlikte, katılımcılar bilgi ve becerilerinin arttırabileceği gibi ağını da genişletebilecek. İş birliktelikleri kurmak, paylaşımlarda bulunmak ve yatırım almak gibi pek çok fırsatın yer alacağı kahvaltı buluşmasında kitle fonlama platform temsilcileri de katılacak. 08.30 itibariyle başlayacak etkinliğin 15.00 itibariyle sona ermesi planlanıyor.

Girişim Dünyası Burada Buluşacak

Girişim dünyası paydaşlarının bir araya geleceği bu etkinlikte, moderatör ise Ömer Erkmen olacak. Bu alanda Ömer Abi olarak tanımlanan ve büyük ilgi gören ismin moderatörlüğünde birbirinden farklı ve donanımlı konuşmalar gerçekleştirilecek. Konuşmalarda girişimcilik alanındaki deneyimler, karşılaşılan sorunlara yönelik alınabilecek önlemler, fon ve ekonomik alanlardaki yenilikler, fırsatlar anlatılacak.

StartupTeknoloji’nin Girişimcilik Ekosistemi Tarihi ve Yeri Beli Oldu
StartupTeknoloji’nin Girişimcilik Ekosistemi Tarihi ve Yeri Beli Oldu

Pek çok yeni iş fikrinin gündeme geleceği ve yine parlak iş fikirlerinin destek görebileceği bu etkinlik için ön başvuru sonrasında katılım sağlanabilecek. Online olarak açılan formun doldurulması sonrasında gerçekleştirilecek ön elemeler ile etkinliğe katılacak isimler belirlenecek.  Ön başvuru için tıklayın.

Etkinliğe katılım sağlayacak kişilerin StartupTeknoloji uygulaması üzerinden de etkileşimde bulunabileceği belirtilirken  StartupTeknoloji komünite uygulamasıyla da etkinliğin daha verimli bir şekilde geçirilebileceği belirtildi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir