Teknoloji girişimcileri, yatırımcılar ve ekosistem paydaşları, Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’nın altıncısını İTÜ MAGNET ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Etkinliğe sektörün önde gelen isimleri, yatırımcılar, girişimciler, kuluçka merkezi yöneticileri, B2B firmaların karar vericileri, ve ekosistem paydaşları katıldı. Girişimcilik sektörünün gelişimine odaklanan bilgi alışverişleri bu buluşmada gerçekleştirildi. sektöre yıllarını vermiş olan deneyimli isimler, tecrübelerini paylaştı.

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması'nın 6. sı Gerçekleşti!

Etkinlik, girişimciler ve yatırımcılar arasında ağ oluşturma fırsatı sundu. Potansiyel iş birliklerinin ortaya çıkmasını amaçlayan kahvaltı, girişimciler, yatırımcılar ve ekosistem paydaşları için önemli bir platform oldu. Girişimcilik sektöründeki güncel trendler ve gelişmeler hakkında bilgiler sunuldu.

Etkinlikte sektörün öne çıkan isimleri ve girişimciler başarı hikayelerini paylaştı. Girişimcilik ekosistemi yolculuğundaki avantajları ve engelleri samimi bir şekilde ifade ettiler. Ayrıca, karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını ve bu zorlukları nasıl avantaja dönüştürdüklerini detaylı bir şekilde bireylere açıkladılar.

StartupTeknoloji’nin etkinliği, katılımcılara önemli yatırım fırsatları sunmanın yanı sıra, sektördeki son trendler ve gelişmelere dair değerli bilgiler sunma imkanı sağlıyor.

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması'nın 6. sı Gerçekleşti!

StartupTeknoloji ile Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması

Kahvaltı ile başlamış olan etkinlik StartupTeknoloji kurucu ortağı Hande Kaya’nın sunumu ile başladı.Ev sahipliği ve ana sponsor olarak desteklerini sunan İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Atilla Dikbaş katılımcılara hoş geldiniz konuşmasında bulundu. Ardından StartupTeknoloji ve Minoredu kurucu ortağı İlker Elal ise konuşmasında StartupTeknoloji olarak “2023’te neler yaptık” ve “2024’te bizi neler bekliyor” konusu ile katılımcılara açıklamalarını iletti.

19 Ağustos’ta kahvaltı etkinliğine ev sahipliği yapan StartGate’in kurucusu ve vizyona girmesi beklenen Nefes: Yer Eksi İki filminin yapımcısı olan Mustafa Cihad Durmuş da sahnede yerini aldı. Katılımcılar arasından 100 kişiye ve StartupTeknoloji Premium Komünite uygulaması kullanıcıları arasından da 150 kişiye olmak üzere toplam 250 kişiye Nefes: Yer Eksi iki filminden bilet hediyesi vereceğini belirtti. Etkinliğe sponsor olan Counterfake kurucusu Furkan Arslan, Easyaap CPO’su Muhammed Ali Düzgün, Meet The Music kurucu ortağı Hasan Sırdaş, OnaDeğer.com kurucusu Esra Otman, Yeşil Paket kurucusu Kaan Murat Ayvaz ve Walkers şirketinin kurucusu Gökhan Genç ,şirketlerini tanıtan konuşmalar yaptı.

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması'nın 6. sı Gerçekleşti!

Sponsorlar konuşmalarını yaptıktan sonra StartupTeknoloji kurucusu ortağı ve CEO’su İsa Uysal tarafından şimci Kafası kurucusu Kaan Gülten‘e ve İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Attila Dikbaş‘a, Webtures ve Giri ve PAYTR yönetim kurulu üyesi olan Tarık Tombul‘a plaketler takdim edildi.

Sponsorlar arasında yer alan bir diğer firmalardan Aparkat Medya kurucusu İsmail Aksoy, Startup Burada Yatırım Komitesi Üyesi Kerem Özten, Bakiyem kurucu ortağı Umut Yalçın, Supsis kurucu Enes Dur da sahnede yerini alan ve sunumlarını gerçekleştiren isimler arasındaydı.

Etkinliğin sonuna yaklaşırken İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Atilla Dikbaş moderatörlüğünde İTÜ ARI Teknoknt’ten E-Ticartin Gelceğine Bakış başlıklı panel düzenlendi. Panele; WINFLUENCER kurucusu Funda Yener , N11 CSO’su Örpen Koçak ve T&G Workshop yönetici ortağı Kıvanç Toker de katıldı. Panelden sonra ise ekosistem paydaşları arasında networking gerçekleşti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir