Starbucks, Starbucks Odyssey adını verdiği yeni platformunu duyurdu. Platform, görev yaparak NFT kazanma üzerine odaklanıyor.

NFT ve Web 3.0 üzerine yeni projeler geliştirdiğini açıklayan Starbucks, bu projelerinden ilkini duyurdu. Şirket, Starbucks Odyssey adını verdiği yeni platformunda kullanıcıların görevler yaparak NFT kazanabileceğini belirtti. Bu kapsamda, dünya genelinde milyonlarca müşterisi bulunan Starbucks için yeni platform, yeni kazanç kapılarını da arayabilir.

Starbucks NFT ile ilgili bir proje gerçekleştireceğini resmi olarak duyurdu

Starbucks Odyssey neler sunuyor?

Şu anda müşterilerin farklı avantajlar ve kazançlar elde edebileceği Starbucks Rewards programı bulunuyor. Bu program, Starbucks Odyssey ile birleştirilecek. Bu kapsamda kullanıcılar sistemde belirlenen görevleri yerine getirdikçe, ödül kazanacak ve bu ödülleri Starbucks’a özel NFT’ler alarak kullanabilecek.  Journey Stamps olarak adlandırılacak NFT’ler, Polygon altyapısı üzerine inşa edilen platformda saklanacak.

Bu NFT’lere sahip olmak ise yatırım olabileceği gibi Starbucks’ta farklı imkanlardan yararlanma fırsatı da yaratacak. Her birinin maddi bir değeri olacağı için Starbucks NFT’lerinin ticarette de etkin olması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir