Star Wars: Old Republic, gerçek bir oyun deneyimini  verebilecek bir oyun mu? Bu noktada – WoW Avrupa kıyılarını vurduktan yaklaşık yedi yıl sonra – bir sonraki seviyeye türünü almak için bir MMO aranıldığı düşünülüyor; Yeni oyun stilleri ve daha önce sahip olunmayan bir deneyim ile oyuncuları şaşırtacak bir MMO.

Bu düzeyde, Old Republic bir başarısızlık olarak görülebilir. Bu oyun, EverQuest’in oluşturduğu, daha sonra WoW tarafından rafine edilen ve Blizzard’ın yekpare teşebbüsüne çok benzeyen bir düşünceyle kendi yarattığı kural kitabı ile oynayan garip muhafazakar bir MMO. Hiçbir şey yapmayan ama agro aralığına vuracak kadar beklemeyen düşmanların çektiği manzaralar dolaşılan bir oyun olarak kalıyor, ve daha sonra, hedefteki saldırıları, iyileştirmeleri ve hareketleri etkinleştirmek için hedefleme tıklamaları ve kısayol tuşlarına basılması yeterli. Bu görevler çoğunlukla WoW ve onun öncülleri tarafından belirlenen  şablonlarını takip eden bir oyun. Görevler başlıca; heavy-duty levelling, looting, inventory management ve perk deployment olarak adlandırılıyor.

Bu oyunu oynamak isteyenler için sistem gereksinimleri;

Star Wars: The Old Republic Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci (CPU): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ ya da üstü, Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz ya da üstü

RAM: Ramler sürümlere göre değişiklik gösteriyor.

Windows XP: 1.5 GB, 

Windows Vista ve Windows 7: 2GB, 

İşletim Sistemi: Windows XP (Service Pack 3), Vista, 7

Ekran Kartı: 256 MB of on-board RAM ve Shader model 3.0 ya da üstü support (ATI Radeon X1800 ya da üstü, NVIDIA GeForce 7800 ya da üstü, Intel 4100 Integrated Graphics ya da üstü).

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir