Türkiye’de aktif olmayan Spotify Storylines, özel bir albüm ile giriş yapacak. İşte detaylar.

Spotify tarafından kullanıcılara farklı bir deneyim sunmak için geliştirilen Spotify Storylines, belirli ülkelerde hizmet veriyor. Son gelişmeye göre kısa süre içerisinde özellik, özel bir etkinlik kapsamında Türkiye’deki kullanıcılara sunulacak.

Spotify Wrapped 2022 ne zaman yayınlanacak?

Spotify Storylines Anadolu Ejderi ile geliyor

Storylines için özel çalışma yapan şirket, özelliği Gaye Su Akyol’un yeni “Anadolu Ejderi” ile kullanıcılara sunulacak. Yeni özelliğe dikkat çekmek adına Spotify tarafından yapılan açıklamalarda özelliğin kullanıcılara sunacağı deneyime değinildi. “Sanatçıların, şarkılarına dair yaratıcı süreçlerini ve anlatmak istedikleri hikayelerini dinleyicileriyle Spotify üzerinden buluşturmasını sağlayan interaktif ve paylaşılabilir bir deneyim olan Storylines, bugün Gaye Su Akyol’un yeni albümüyle Türkiye’deki kullanıcılara sunuluyor. Sanatçıların seçtikleri görseller ve vurgulamak istedikleri metinlerle oluşturulan Storylines ekranları, sanatçılara kendi bakış açılarını ve hikayelerini dinleyicilere doğrudan ulaştırma özgürlüğü sunarken, dinleyicilere de sanatçıların iç dünyaları ve eserleriyle ilgili daha fazla fikir sahibi olma imkânı veriyor.  Kullanıcı deneyimini maksimuma ulaştırma odağı ile sosyal medya hikayeleri formatında geliştirilen Storylines’ı kullanan dinleyiciler, hikayeler arasında kendi hızlarında gezinebiliyor.  Gaye Su Akyol, müzik dünyasında kadın eşitliğini güçlendirmeyi hedefleyen Spotify’ın müzik programı EQUAL kapsamında Kasım ayında New York Times Square’de boy göstermişti. “

Yapılan resmi açıklama ile duyurulan Spotify Storylines, bundan sonraki süreçte farklı projeler ile kullanıcılara sunulacak. Spotify dinlemek için Spotify Web adresine giriş yapabilir ya da aşağıdaki bağlantılarla cihazınıza uygulamayı kurabilirsiniz.

Android için Spotify indir

iOS için Spotify indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir