Spotify, her yıl Spotify Wrapped adı ile kullanım alışkanlıklarını yayınlıyor. Peki, Spotify Wrapped 2022 ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Spotify, her yıl müzik alışkanlıklarımız hakkında bize fikir veriyor. Hangi müziklerin dinlendiği, popüler içerik ve tarzların neler olduğu ayrıntılı olarak açığa çıkıyor. 2022 sona ererken tüm dünyada akım haline gelen Spotify Wrapped için de beklentiler arttı. İşte Spotify Wrapped 2022 ile ilgili tüm gelişmeler.

Spotify 2021 enleri açıklandı

Spotify Wrapped 2022 ne zaman geliyor?

spotify wrapped 2022 ne zaman yayinlanacak 1

Spotify, Wrapped 2022 hakkında henüz net bir tarih açıklamadı. Ancak Wrapped sayfasını “Wrapped geliyor” açıklamasıyla güncelledi. Şu anda Spotify Wrapped 2022 için uygulama üzerinden işlem yapmaya çalışanlar 2021 Wrapped’e yönlendiriliyor. Resmi açıklama yapılmamış olsa da 6 Aralık 2022 itibariyle 2022 güncellemesinin yapılması bekleniyor.

Spotify Wrapped oynatma listesi nasıl görülür?

Spotify hesabınıza giriş yaptıktan sonra https://www.spotify.com/tr/wrapped/ adresine gitmeniz yeterli. Şu anda 2021 verilerinin yer aldığı sayfada, güncelleme sonrası 2022 verileri yer alacak. Tüm Spotify istatistiklerin yanı sıra müzik zevkleriyle ilgili tüm detaylar sayfada görüntülenecektir.

Spotify Wrapped raporunda neler var?

Spotify Wrapped raporunda kullanıcılar için aşağıdaki bilgiler sunulur.

  • En popüler şarkıcılar
  • En popüler şarkılar
  • En popüler müzik türleri
  • Spotify’da müzik dinlemek için harcanan süre
  • Keşfedilen yeni şarkıcıların sayısı

Android için Spotify indir

iOS için Spotify indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir