Spotify; Edis, Hadise, Sefo, Melek Mosso, Ezhel, Uzi, Madrigal ve Lil Zey gibi 2021’e damga vuran sanatçılarla yeni bir reklam çalışması başlattı. Spotify 2021 Özeti (2021 Wrapped) olarak adlandırılan yeni kampanyada, 2021 yılının özeti paylaşıldığı gibi aynı zamanda Türkiye’de gurur yaşatan ve oldukça ilginç bulunan anlara da farklı hatırlatmalar yapılıyor.

Spotify 2021 Özeti için Türkiye’de yeni bir çalışma başladı

Geçtiğimiz günlerde Spotify tarafından yapılan açıklamalarda, Spotify 2021 özeti kullanıcılar ile paylaşılmıştı. Kısa sürede tüm sosyal medya ağlarında ve dijital platformlarda dikkat çeken bu raporlar şimdi Türkiye için yeni bir kampanya olarak sokaklara taşındı. 2021 yılına damga vuran sanatçılar ve başarılı çalışmalara imza atan ünlü isimlerin dahil edildiği yeni kampanyada 2021 yılında “normal” olmayan şeyler vurgulanıyor. “Spotify sözlüklerden normal kavramını çıkardı çünkü artık her şey normal” denilerek basın lansmanı gerçekleştirilen yeni dönemde, Türkiye’deki vatandaşlar çevrelerinde sık sık Spotify’ın reklam çalışmalarını görecek. 

1639474925 Turnike 1
Spotify turnike çalışması

İstanbul’daki her metro turnikesi, bir sanatçıya ayrıldı!

Kampanya dahilinde İstanbul metro istasyonlarında ise çok farklı bir çalışma gerçekleştirildi. Seçili metre istasyonlarındaki her bir Metro turnikesinde farklı bir sanatçı için özel tasarım çalışması yapıldı. Metro kullanıcılarının favori sanatçılarını seçebileceği bu turnikeler ile birlikte normal yaşam içerisinde Spotify daha etkin bir şekilde yer alacak. 

Tokyo olimpiyatlarında dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye büyük bir ödül kazandıran Mete Gazoz ve milli jimnastikçi Ferhat Arıcan gibi 2021’e damga vuran isimler de yeni kampanyada unutulmadı. Mete Gazoz için zafer pozu verirken aklımdan geçenler adlı çalma listesi, Ferhat Arıcan için hazırlanan Ben bu yaz neredeydim çalma listesi ve Beyhan Mutlu’nun Kendimi ararken kendimi bulduğum şarkılar adlı çalma listesi de Spotify’de kullanıcıları bekliyor. “Spotify’ın tüm dünyada hayata geçen 2021 Özeti (2021 Wrapped) kampanyası da artık her şeyin normalleştiği bir dünyada “normal” algısının giderek yok olduğuna dikkat çekerek, geçtiğimiz yılın aurasını müzik ve mizahla anlatıyor” denilerek tanıtımı gerçekleştirilen yeni lansman ile Spotify, Türkiye’de yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir