Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify, yeniliklerini sürdürüyor. Şimdi ise platforma kullanıcıların başkaları yada kendisi tarafından oluşturulan çalma listelerine, sesli tepki verebilme özelliğini resmen duyurdu. Henüz test aşamasında olan bu özelliğin detayları belli oldu.

En çok kullanılan müzik ve podcast servisi olan Spotify, sunduğu yeni özelliklere bir yenisini daha dahil etmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce 3 aylık ücretsiz abonelik kampanyasını başlatan Spotify, şimdi ise çalma listeleri tarafında yeni bir özelliğini Vietnam’da test ediyor. Bu özellik ile ise kullanıcıların çalma listelerine sesli tepkiler kaydetmesine imkan tanıyacak.

3 ay ücretsiz Spotify Premium kampanyası başladı

Çalma listelerine sesli tepki özelliği geliyor

19

Bir reddit paylaşımı ile ortaya çıkarılan bu yeni özellik, çalma listelerine tepki verebilmeyi mümkün tanıyor. Podcast bölümü olarak yayınlanacak yeni özelliğin ekran görüntüsü de ortaya çıkarken, bu söz konusu ses kaydı podcastleriniz ise takipçileriniz tarafından dinlenebilecek. Teste dahil olan kullanıcıların çalma listeleri ekranında bir mikrofon simgesi gördükleri ve dokunulduğunda ise çalma listesine sesli bir tepki kaydetmelerine olanak sağladığını belirtiyorlar.

Android için Spotify indir

iOS için Spotify indir

Spotify cephesi de bu yeni özelliği onaylarken, daha çok özelliğin hangi konumlarda mevcut olduğu ve bu sesli tepkilerin yönetimi noktasında şirketin neler sunacağı henüz belli olmuş değil. İlerleyen günlerde Spotify tarafından yeni çalma listesine sesli tepki bırakma özelliğinin resmi olarak sunulması ve tüm kullanıcılar için aktif edilmesi bekleniyor. Şuan için gelen yeniliklerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir