Spotify, sizi şirkette bir ses cihazı ve arabada akıllı bir oyuncu olarak tutmak için bir fatura olan Car Thing’i piyasaya sürüyor.

Spotify, Car Thing adlı yeni araç ses cihazını resmi olarak piyasaya sürdü. Şu anda, Amerikan vatandaşları bu cihazı satın alabilir. Şirket, gelecekte başka ülkelere de ulaşabileceği konusunda henüz bir yorumda bulunmadı.

Spotify araçlara özel cihaz tasarlıyor

Car Thing, tasarım olarak cep telefonlarına ve GPS’e çok benzer. Ayrıca cihazın çalışması için Spotify Premium aboneliği gerekiyor. Ayrıca çoğu akıllı telefonda müzik yönetimi söz konusu olduğunda cihazın yeteneklerini aştığı söylenebilir.

Spotify Car Thing tüm premium özellikleriyle duyruldu

Spotify, günlük sürüşünüzde size eşlik edecek akıllı oyuncu Car Thing’i sunuyor. Bu cihaz, Spotify Premium kataloğunun tamamına sahiptir. Şu anda binlerce şarkı ve podcast içeriyor. Ses kontrol modunda tamamen çalışır. Cihazla iletişim kurmak için Kullanıcıların “Merhaba, Spotify” demeleri yeterlidir. Cihaz Kontrolü

Spotify Car Thing oldukça kolay çalışır. Akıllı telefon bağlantısı sayesinde, arabadan inerken bile şarkılarınızı dinleyebilirsiniz. Cihaz, sürücünün dikkatini dağıtacak şekilde tasarlanmıştır. Bu noktada ses kontrolü, geniş bir ekran ve dört adet ön ayar düğmesi ile geliyor.

Ne oynadığınızı cihazınızın ekranında görebilirsiniz. Baktığımızda, ekranın dokunmatik ekranı yok gibi görünüyor. Spotify, Premium uygulamasıyla daha iyi çalışması için cihazdaki ses kontrollerini ayarlamış görünüyor. Bu tek başına çoğu akıllı telefona göre bir avantaj sağlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir