Dünyanın en çok tercih ettiği dijital müzik kütüphanelerinden olan Spotify son güncellemesiyle kullanıcılarına epey zorluk çıkarmış bulunuyor!

Geçtiğimiz günlerde Android sürümü için yeni bir güncelleme yayınlayan Spotfy’nin yeni güncellemesi büyük bir sorunla birlikte geldi. Google Clock ile Spotify arasında soruna neden olan güncelleme kullanıcılar tarafından epey şikayet aldı. Google Clock alarmı kapatıldıktan sonra dahi müziğin tekrar çalmasına neden olan güncelleme sorununun Spoftify 8.5.43.724 sürümünden sonra meydana geldiği söyleniyor.

Bir Reddit kullanıcı olan Deedlenager’ın paylaştığı bilgiye göre Spotfiy’nin 8.5.43.724 sürümündeki değişiklik Google Clock’la Spotify arasındaki bağlantının karmaşıklaşmasına neden oldu. Kullanıcılar için ciddi rahatsızlık nedeni olan bu sorun alarm kapatıldıktan sonra müziğin üç dakika daha tekleyerek çalmasına neden oluyor. İşin en kötü yanı sıra müziğin kapatılamıyor oluşu. Spotify’de müziğin durmuş olarak görülmesine neden olan sorunun ne zaman çözüleceği ise henüz bilinmiyor.

Spotify resmi açıklama yapmadı!

Spotify yıllardır beklenen özelliğe kavuştu

Son dönemlerde YouTube Music’le ciddi bir rekabet içerisinde olan Spotify, uygulama deneyimini sabit tutmak için sürekli güncelleme yayınlayan uygulamalar arasında. Yeni özellik sunmasa bile yayınladığı güvenlik yamalarıyla kullanıcı verilerini güvence altına alan platformun son güncellemedeki hatası uygulamaya pek çok kullanıcı kaybettirebilir. Google Clock’l Spofity bağlantısında bir hataya neden olan güncelleme hakkında kullanıcı şikayetleri artmasına rağmen Spotfiy’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Uygulamanın yakın zamanda sorunu ortadan kaldıracak yeni bir yama yayınlaması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir