Spotify yıllardır beklenen özelliğe kavuştu - Haberler - indir.com

Spotify yıllardır beklenen özelliğe kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-02 10:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Müzik uygulaması denilince akla ilk gelen platformlar arasında yer alan Spotify, gelişmiş düzeyde özellikleri, birbirinden farklı seçenekleri ve bununla beraber milyonlarca kullanıcısı ile beğenileri üzerine topluyor. Söz konusu bu müzik dinleme platformu Spotify, bugün yeni bir güncelleme alarak farklı özelliklere kavuştu. Üstelik bu özellik yıllardır kullanıcılar tarafından heyecanla bekleniyordu. Güncelleme ile beraber platforma dahil edilen bu yeni özellik sayesinde artık çalma listelerine podcast eklenebilecek. Bugün itibariyle eklenen bu özellik uygulamanın mobil versiyonunda zaten mevcut fakat bilgisayarda kullanılan seçeneğinde özellik henüz aktif değildir. Kullanıcıların beklediği bu özellik artık uygulama üzerinde kullanıma sunuluyor. 

Dünyanın en çok tercih edilen müzik dinleme platformları arasında zirvede yer alan Spotify, bugün sabah saatlerinde yeni bir güncelleme ile bir özelliğe daha kavuştu. Son derece popüler olan bu müzik dinleme platformu Spotify, yeni güncelleme sayesinde kullanıcıların çok daha özgür olmalarını sağlayacak. Kullanıcılar artık çalma listelerine yeni podcast'ler ekleyebilecek ve bu içerikleri sorunsuz bir şekilde dinleyebilecekler. platformu kendi tercihlerinize göre şekillendirmek çok daha kullanışlı olmasını sağlayacak. Spotify'da bildiğiniz üzere dilediğiniz şarkıları tercih ederek özel bir çalma listesi oluşturmak mümkündü.

Spotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksinizSpotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksiniz

Fakat buradaki önemli nokta, çalma listelerine sadece müzik ekleyebiliyor olmaktı. Bazı kullanıcılar için çalma listesine sadece müzik eklemek pek de hoş bir durum değildi. Bugün sabah saatlerinde yapılan güncelleme ile beraber birçok kullanıcının uzun süredir beklediği özellik sonunda platforma eklendi. Spotify halihazırda zaten milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve her geçen gün de kullanıcı sayısını artırmayı başaran kaliteli bir müzik dinleme platformudur. Platformun mevcut özelliklere ek olarak yeni özellikler ile güçleniyor olması daha çok tercih edilmesini sağlayacaktır. 

Çalma listelerine podcast eklenebilecek

Spotify üzerinden kendinize özel bir çalma listesi oluşturduğunuzda bu listeye sadece müzik ekleyebiliyorsunuz. Kullanıcıların kendi zevklerine göre özel çalma listeleri oluşturması beğenilen bir özellik olsa da sadece müzik eklenmesi bazı kullanıcıların hoşuna gitmiyordu. Kullanıcılar bu eksikliğin ortadan kalkması için uzun süredir bekliyordu. Kullanıcıların heyecanla beklediği podcast listeleri özelliği, bugün gerçekleşen güncelleme ile beraber uygulamada yerini aldı. Kullanıcılar artık Spotify'da müzik dinlemek için hazırladıkları özel listeler gibi poscast listeleri de hazırlayabilecekler. 

Müziklerin arasına podcast ekleyebildiğiniz gibi aynı zamanda sadece podcast'lerde de oluşan listeler hazırlamak mümkündür. Bu işlemleri yapmak için çalma listesi oluştururken takip etmiş olduğunuz adımları takip etmeniz yeterli olacak. Çalma listesi oluştururken ister müzik ekleyin isterseniz de podcast ekleyerek zengin bir içerik elde edebilirsiniz. Kendi haızrlamış olduğunuz çalma listelerine müzik ekleme işlemi ya da sadece müziklerden oluşan bir çalma listesi oluşturmak bilgisayar üzerinden de mümkündür fakat podcast eklemek mümkün değildi. Bunu artık bilgisayar üzerinden de yapmak mümkündür. Yapılan yeni bu değişiklikler ile beraber telefonlar üzerinden oluşturulmuş olan çalma listeleri, bilgisayarda da yer alan Spotify programı üzerinde de kullanılabiliyor. Söz konusu bu yeni özellik sayesinde uygulama her zamankinden çok daha fonksiyonel olacak. Kendi çalma listenizi bu şekilde özelleştirmek mümkün olacak. 

 

 

 


İlgili uygulamalar
Spotify’den aile paketi önlemi!Spotify’den aile paketi önlemi!
Spotify çalma listesi hazırlayabileeğiniz 5 internet sitesiSpotify çalma listesi hazırlayabileeğiniz 5 internet sitesi
Spotify, 2 yeni 'kişisel çalma listesi' eklediSpotify, 2 yeni 'kişisel çalma listesi' ekledi

PAYLAŞ