SpectrumAi, CVS Health Ventures liderliğindeki yatırımla A serisi fonda 20 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. 

Finansman, girişimin uygulamalı  davranış analizi (ABA) elektronik sağlık kaydı, Twyll ve ağ analitiği platformu olan Patterns’i geliştirmesine yardımcı olacak. 

CVS Health Ventures, geçen yıl içinde davranışsal sağlık teknolojisiyle ilgili bir dizi girişim yatırımı yaptı. SpectrumAi için Seri A turundaki diğer yatırımcılar arasında, tohum yatırımcılar F-Prime, First Cressey ve Otizm Etki Fonu’na takip yatırımları ile Cobalt Ventures yer alıyor.  

SpectrumAi, davranışsal sağlık endüstrisinin standardizasyondan ve nesnel ölçütlerden büyük ölçüde yoksun olan bir köşesi olan otizm alanında veri toplamayı iyileştirmeyi ve ABA tedavisine nesnel ölçüm getirmeyi amaçlıyor. 

SpectrumAi, piyasa normu olan hizmet başına ücret modellerinden, genellikle değere dayalı bakım olarak adlandırılan daha yenilikçi geri ödeme modellerine geçişten yararlanmayı umuyor. 

SpectrumAi yatırım turuna katıldı

SpectrumAi’nin tescilli teknolojisi, ABA tedavisine ve otizm endüstrisine, tedavi etkinliğine ilişkin subjektif sağlayıcı ve ebeveyn değerlendirmelerini aşmada yardımcı olmayı amaçlamaktadır. SpectrumAi’nin hedef müşterisi, seans yönetimi uygulamalarını modernize etmek ve tedaviyi daha iyi takip etmek isteyen ABA terapi sağlayıcılardır. 

Şirket ayrıca, SpectrumAi kullanıcıları tarafından oluşturulan toplu verilere erişmek isteyen ve ABA terapisi ve ASD tedavisinde değere dayalı bakımın benimsenmesi için bir itici güç olmayı amaçlayan ödeme yapanlarla da çalışıyor.

Selçuk Üniversitesi'nde İşletme Okudu İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir