Specialized, bisiklet dünyasının öncü markalarından biri olarak, piyasaya sürdüğü yeni elektrikli kargo bisikleti modeli olan Specialized Porto ile dikkatleri üzerine çekiyor. Porto, hem ön hem de arkasında yük taşıma kapasitesine sahip bir elektrikli kargo bisikleti olarak öne çıkıyor, özellikle şehir içi ulaşımda pratik bir çözüm sunuyor. Esnek tasarımı sayesinde arkasında yük taşıma özelliği yanında küçük bir çocuğun taşınabilmesine de imkan tanıyan bu model, yaklaşık 40 kg ağırlığında olup, 200 kg’a kadar yük taşıma kapasitesine sahiptir.

Güçlü Motor ve Uzun Menzil ile Şehir İçi Taşımacılıkta Devrim

Porto’nun gücü, Specialized tarafından geliştirilen 250-W motorundan gelmektedir ve Avrupa’da pedal desteği üzerinde 25 km/s hıza limitlenmiştir. Gates CDX Carbon Drive kayışı ile donatılan kargo bisikleti, sürücüsüne pürüzsüz bir sürüş deneyimi sunarken, çıkarılabilir 710-Wh bataryası ile beş saat boyunca kesintisiz pedal desteği sağlayabilmektedir. Porto, aynı zamanda Garmin imzalı radar sistemi ile arkadan gelen trafiği sürücüsüne gerçek zamanlı olarak bildirebilme yeteneğine sahiptir ve Bluetooth üzerinden akıllı telefonlarla bağlantı kurabilir. Özel bir uygulaması olan bisiklet, çeşitli özelliklerde kişiselleştirme seçenekleri sunmaktadır.

Güçlü Motor ve Uzun Menzil ile Şehir İçi Taşımacılıkta Devrim
Güçlü Motor ve Uzun Menzil ile Şehir İçi Taşımacılıkta Devrim

Specialized Porto, Tektro imzalı dört pistonlu frenler, ön tarafta 24 inç, arkada ise 20 inç boyutundaki jantlar ve Pathfinder imzalı lastiklerle donatılmıştır. Elektrikli bisiklet, gece sürüşleri için yerleşik LED aydınlatmayı eksik etmezken, iki bacaklı ayaklık sayesinde bir motosiklet gibi dengeli bir konumda durabilir. Güvenlik için hareket sensörü ile donatılan ve lastikleri kilitlenebilen bu model, yaklaşık 7 bin dolarlık yüksek bir fiyat etiketine sahiptir. Specialized Porto, sürdürülebilir ve inovatif bir ulaşım seçeneği sunarak bisiklet severlere benzersiz bir deneyim vaat etmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir