Sony kendini bir kez daha spot ışığında buldu, ancak bu sefer beklemeyeceğiniz bir şeyde.

Tweak Town tarafından ortaya çıkarılan bir nakliye kitabına göre Sony, yurt dışına yaklaşık 700 kg (yaklaşık 1500 pound) değerinde gizemli PlayStation konsolları gönderdi. Paketler İngiltere’den Virginia’ya gönderildi. Nakliye kayıtları, paketin bir prototip video oyun konsolu olduğunu gösterdi.

Peki nedir bu gizemli PlayStation konsolları?

Dürüst olmak gerekirse, kimse tam olarak ne olabileceğini bilmiyor. Tweak Town’ın belirttiği gibi, sevkiyatın geldiği Norfolk, Virginia’da bilinen bir Sony fabrikası yok. Ancak, bölgede birkaç Sony Servis Merkezi var ve dizüstü bilgisayar HS #981700 olarak sevkıyat gösterdiğinden bu konsol parçalarıyla ilgili olabilir. Öte yandan, Virginia’nın parseller için tek geçiş noktası olması mümkün. Bu nedenle bu konu hakkında kesin bir yorum yapmak oldukça güç.

Sony PlayStation 4 üretimine devam edecek

Şu anda bildiğimiz tek şey, Sony’nin PlayStation VR 2 üzerinde çalıştığı. Şirket yakın zamanda ürünün adını duyurdu, bu nedenle bu iyi bir neden çünkü tüketicilere veya geliştiricilere ön test amacıyla göndermek için bazı prototipler geliştirdiler. Bu gizemli PlayStation konsolları prototip olarak listelendiği için PSVR2’nin bir prototip sürümünü görebilirdik, ancak bunların PS5 Pro gibi PS5’i yükselten ilk prototipler olmaları da mümkündür. Bu konsollar aslında PS5’in daha gelişmiş bir versiyonu olarak geliştirilebilir. Ayrıca üst düzey bilgisayarlara daha yakın donanım sağlayabilir. Veya Sony’nin bir yere atılmasını önerdiği eski PS5 prototipleri bile olabilir.

Ancak, özellikle şu anda pazarı yavaşlatan çiplerin devam eden sıkıntısı ve Sony’nin PS5’i stokta tutmaktaki zorlukları göz önüne alındığında, PS5 Pro’nun bu kadar kısa sürede ortaya çıkması pek olası değil.

Peki siz bu konu hakkında düşünüyorsunuz? Sizce Sony yeni oyun konsolunu her ülkede satışa çıkaracak mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir