Teknoloji şirketi Sony, yeni oyuncu markası olan Inzone’u duyurdu. Inzone markası adı altında yeni oyuncu ekipmanları karşımıza çıkıyor. Sony’nin PlayStation dışında ikinci donanım markası olacak olan INZONE resmi olarak duyuruldu. Şirketin bu yeni markası ile beraber 3 adet kulaklık ve 2 adet monitör de kullanıcıların karşısına geliyor. Japon devi Sony’nin PlayStation markası ile dünya genelinde önemli bir yere sahip olduğu biliniyor. Oyuncu donanımlarında bir süredir sesi çıkmayan şirket, artık bu alanda da söz sahibi olmak istiyor. Inzone markasını duyuran şirket, bu marka adı altında ürünlerini pazara sunacak. Sony bu marka ile beraber PlayStation kullanıcılarının da kullanabileceği 2 oyuncu monitörü ve üç adet ise oyuncu kulaklığı da tanıtıyor.

Sony’den yeni Inzone markası ile oyuncu ekipmanları duyuruldu

5

Sony ses teknolojisinin önemli isimlerinden olurken, kablolu ve kablosuz olarak birçok üst seviye kulaklık modeli bulunuyor. Inzone markalı yeni oyuncu kulaklıkları ise diğer Sony kulaklıklardan ayrı olarak geliyor. Inzone H9, H7 ve H3 olarak üç model ile gelen bu kulaklıklar 360 derece Spatial Sound, Discord sertifikası ve özel kulak pedleri gibi özellikler ile direkt olarak oyunculara hitap ediyor.

Yeni Inzone oyuncu kulaklıkları kapsamlı bir 360 derece uzamsal ses özelliği ile geliyor. Söz konusu bu özellik H9 modelinin aktif gürültü engelleme özelliği ile beraber oyuncuları tam olarak oyunun içine alıyor diyebiliriz. Ancak H7 ve H3 modellerinde aktif gürültü engelleme özelliğinin olmadığını belirtelim. En üst seviye H9’da sentetik deri pedleri kullanılırken, H7 ve H3 modellerinde ise pürüzsüz naylon kumaş kullanılıyor. Üç modelde yüksek ses kalitesi sunabilen bir mikrofon ile geliyor. Inzone H9 ve H7 modelleri kablosuz olarak gelirken, H3 ise kablolu model olarak geliyor. Inzone H9 aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken, tek şarj ile 32 saat kullanım sunuyor. Inzone H7 ise 40 saate kadar şarj imkanı tanıyor.

6

Sony’nin yeni Inzone H3 modeli 100 euro, H7 250 euro ve H9 ise 300 euro fiyat etiketi ile satışa çıkıyor. Yeni Inzone monitörüne göz atacak olursak 240 Hz yenileme hızına kadar 1 ms gecikme ve 4K çözünürlüklü panel ile karşımıza geliyor. 600 nit parlaklık ile DisplayHDR özellikli bu monitör tam olarak oyunculara yönelik geliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir