Akıllı cep telefon pazarında pek de aktif olarak yer almayan Sony, 2022’de de yeni cep telefonlarını sunacak ve bunlardan biri de Sony Xperia ACE 3 olacak. Sony Xperia 1 IV, geçtiğimiz haftalar içerisinde OnLeaks tarafından sızdırıldı ve oldukça ses getiren bir cihaz oldu. Daha sonrasında ise kullanıcıların karşısına daha altta yer alan orta üst seviye Sony Xperia 10 IV çıkarılmıştı.

Şimdi ise Sony Xperia ACE 3 tasarımı sızdırıldı. Zoutons tarafından bilgileri sızdırılan cihaz, alt segmentte yer alıyor ve genel olarak ise pek de beğenilmeyecek bir tasarıma sahiptir. Temel ihtiyaçlar karşılayacak düzeyde olan bu cihaz, görülebileceği üzere kalın çerçevelere, köşeli ve düz tasarım ile aynı zamanda selfie kamerasına ev sahipliği yapan büyük bir damla çentiğe sahiptir. Arka kısmında ise tek bir kamera bulunduran cihaz, parmak izi sensörünü yan kısımda taşıyor. Kaynaklara bakıldığında ise 5,5 inç 60 Hz LCD ekran üzerine kurulan bu akıllı cihaz, arka kısmında ise 13 megapiksellik kameraya sahiptir. Cihazda 3,5 mm kulaklık girişi de yer alıyor.

14 4

Xiaomi Civi 2’nin özellikleri sızdırıldı     

Şu an için işlemci gibi diğer detayları da bilinmeyen Xperia ACE 3, kaynaklar şu an için yüzde 100 kesin değil fakat 300 dolar üstünde bir satış fiyatına sahip olabilir. Yakın zaman içerisinde daha detaylı bir şekilde sunulması beklenen telefon, pek de heyecanlandırmadı. Sony markalı akıllı cep telefonlar uzun bir süredir Türkiye’de satılmıyor. Firma yeniden yapılanma kapsamında Türkiye’de dahil pek çok pazarda telefon satışı yapmayı bıraktı ve bu durum 2022 yılında da değişmeyecek gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir