Kafa üstü kablosuz kulaklık pazarına eklenmesi beklenen Sony WH-1000XM5 modeli de eklendi. Öyle ki iddialı bir seçenek sunuldu. 

Sony WH-1000XM4 üstüne gelen Sony WH-1000XM5 için resmi duyuru ile sızdırılan detaylar netlik kazanmış oldu. Bu anlamda ise pek de sürpriz olmayan model, buna karşılık olarak oldukça güçlü bir seçenek olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. WH-1000XM5, aktarılan bilgilerden de görüleceği üzere yerini aldığı WH-1000XM4’e göre çok daha modern bir görünüm sunuyor. Yuvarlatılmış hatlarıyla ilk sızıntıdan bu yana beğeni toplayan bu heyecan verici ürün, ANC yani Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip ve bu konuda lider olmak için hazırlanıyor. WH-1000XM5, kendine has yapısı gereği sahip olduğu büyük pil ile tam olarak 30 saate kadar pil ömrü sunuyor. 

sony wh 1000xm5 adli kablosuz kulaklik tanitildi

Yerini adlığı modelden farklı bir şekilde 40 mm değil yeni geliştirilen 30mm sürücüler (Bu sürücülerde bass çok daha dengeli) üzerine kurulan WH-1000XM5, USB-C üzerinden 3,5 saat içerisinde tamamen doldurulabilir. Üç farklı mikrofon ile desteklenen ANC için iki farklı işlemci kullanan kablosuz kulaklık, 360 derece ses desteğine sahiptir. Bunun yanı sıra da dijital asistan desteğine sahip ve Apple dünyası ile tam uyum içerisindedir. LDAC ve DSEE destekleri (Düşük kaliteli müzikleri kalitesini artırıyor) de olan bu ürün, yalnızca iki farklı renk ile tasarlanmış durumdadır. Bu iki renge özel taşıma çantası ile gelen Sony WH-1000XM5 modelinin kafa kısımları geniş bir hareket esnekliğine sahiptir. 

Kablosuz bağlantı için Bluetooth 5.2 tercih eden ve aynı zamanda 3.5 mm üzerinden de bağlantı kurabilen kafa üstü kablosuz kulaklık, tahmin edileceği üzere pek de uygun fiyatlı değildir. İlerleyen zamanlarda ise Türkiye’de de satılacak model için 400 dolarlık bir ödeme yapılması gerekebilir. 

Apple ve Tesla’nın piyasa değeri üç günde dibe vurdu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir