Sony, yeni tüketici elektroniği ürünlerini piyasaya sürerek ya da ürünlerinde indirim yaparak hayranlarını etkileme fırsatını asla kaçırmıyor. Sony’nin ünlü WH-1000XM5 kulaklıkları 328 dolara satışa sunuldu. Amazon’daki 400 dolarlık normal perakende satış fiyatına göre 72 dolarlık bir indirim.

Sony WH-1000XM5 bu yılın en ucuz fiyatıyla satışa sunuldu. Birkaç yıllık kulaklıklar heyecan verici özellikler sunuyor ve kullanıcıların birinci sınıf sesin keyfini çıkarmasına yardımcı oluyor. Sony M5, birden fazla mikrofon ve işlemci ile eşsiz gürültü engelleme özelliği sunuyor. Kulaklıklar 30 saatlik pil ömrü sunuyor ve sadece üç dakikada üç saate kadar uzatabiliyor.

Sony WH-1000XM5 kulaklıklar, öncekilere göre paranın karşılığını daha iyi veren özellikler ve yükseltmeler sunuyor. Geliştirilmiş tasarım ve diğer donanımlar, bu kulaklıkları kullanırken kalite ve konfor açısından bir üst düzey deneyim yaşandığını doğruluyor.

Sony WH-1000XM Kulaklıklarda Kaçırılmaması Gereken Fırsat!
Sony WH-1000XM Kulaklıklarda Kaçırılmaması Gereken Fırsat!

Sony WH-1000XM Kulaklıklarda Kaçırılmaması Gereken Fırsat!

4x hüzme oluşturan mikrofon, AI tabanlı gürültü azaltma algoritmaları ve kullanıcılara yardımcı olan kalan 4 mikrofondan oluşan bir sonraki gürültü engelleme seviyesi zirve noktasıdır. Sony WH-1000XM5, kullanıcının kolayca geçiş yapabilmesi için cihazlar arasında çok noktalı bir bağlantı sunar.

Bluetooth 5.2 kablosuz bağlantı ile büyük bir 30mm dinamik sürücüyü bir araya getiriyor. A2DP, LCAC, AAC, AVRCP, HFP ve HSP’yi destekler. Sony XM5 bir USB Type-C bağlantı noktası sunuyor. Üç renk seçeneği mevcut: siyah, gece mavisi ve gümüş. İndirim, bu hafta sonuna kadar devam edecek. Diğer elektronik ürünlerde de iyi indirimler var ve birkaç dolar tasarruf etmek için kontrol etmelisiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir