Sony, PS5 için yeni bir metalik kapak ve DualSense denetleyici serisini kullanıcılarına duyurdu. Görünüşe göre dünyanın gizemli renklerinden ilham almış. Bu yılın sonlarından itibaren piyasaya çıkacak. Yeni PS5 aksesuarları için yeni metalik renk grubu olan bu koleksiyon Deep Earth Koleksiyonu olarak isimlendirilmiş.

ps5 deep earth koleksiyonu
PS5 Deep Earth koleksiyonu

PS5 aksesuarları için gezegenimizin muhteşem renklerinden gelen ilham alındı! 

 Deep Earth Koleksiyonu harika renkleri ile kullanıcılarını büyülemek için hazır halde. PS5 aksesuarları için ise Sony’nin ilham kaynağı dünyanın kendisi oldu. Alev kırmızısı, lapis mavi ve gümüş renk seçenekleri ile çok yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Metalik bir yüzey ile yükseltilmiş olan kapak ve kontrol cihazları yepyeni renkleri ile oldukça göz alıcı. Lansman tarihleri ve bu koleksiyonun fiyatları elbette dünyanın neresinde yaşadığınıza göre değişiklik gösterecektir. Ancak İngiltere, ABD, Fransa, Almanya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, İtalya, İspanya, Avusturya ve Portekiz’deki oyuncuları aksesuarlar için 4 ekimden itibaren ön sipariş vermeye başlayabilecekler. Teslimatlar ise kırmızı ve mavi versiyonlar için 3 Kasım’da başlarken gümüş versiyonlar için ise bu tarih 26 Ocak 2024 olacak. 

Ağustos başından bu yana beta testinde olan PS5 sistem güncellemesi de artık hazır halde. Bu kullanıcılar için oldukça önemli bir güncelleme. Xbox Series X|S’in piyasaya sürülmesinden bu yana sahip olduğu depolama özelliği de dahil olmak üzere önemli eklemeleri beraberinde getiriyor.

Bu önemli eklemelerin arasında boyutu 8 TB’a kadar olan M.2 SSD’ler için destek de bulunmakta. Özelliklerden ilki konsolun yüksek sesli sesini kapatma yeteneği. Ayrıca eklemelerin arasında konsola ilk kez Dolby Atmos’un tanıtılması da yer almakta. Bu özellik Xbox Series X|S’in oyuncularının 2020’deki lansmanından beri erişebildiği bir özellik olarak devam etmekteydi.

Peki fiyatlar? Deep Earth Dual Sense kontrol cihazları için satış fiyatı 74.99 dolar olacak. Deep Earth PS5 konsol kapakları ise 59.99 dolar olarak piyasaya çıkmış olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir