Dünyaca ünlü oyun devi SEGA tarafından yaratılan efsane karakter Sonic ile arkadaşlarının konu edildiği sıra dışı mobil yarış oyunu Sonic & All-Stars Racing Transformed, artık mobil platformlardan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu yılın başlarında yaptığımız haberde Sonic & All-Stars Racing Transformed oyununun iOS platformunda yayınlandığını ve oyuna sahip olmak için 8.99 TL ücret ödemenizin gerektiğini sizlerle paylaşmıştık.

SEGA tarafından verilen sürpriz bir kararla oyun artık hem Android hem de iOS platformları üzerinden ücretsiz olarak indirilerek oynanabilecek. Üç boyutlu kaliteli grafikleriyle dikkat çeken yapım sıradan yarış oyunlarından çok daha farklı bir mobil yarış oyunu deneyimi sunuyor.

sonic all star racing transformed

Sonic karakteri dahil olmak üzere arkadaşlarından dilediğinizi seçerek yarışlara katılabileceğiniz oyunda kontrol edeceğiniz araba, diğer oyunlardan farklı olarak karada gidebilme özelliğinin yanı sıra bir anda jet uçağına dönüşebiliyor ya da sürat teknesine dönüşerek su üzerinde ilerleyebilmenizi sağlıyor.

Oldukça basit oyun kontrollerinin yer aldığı yapımda, sanal butonlar ya da jiroskop olmak üzere iki farklı kontrol şeması, oynanış videolarını çekerek paylaşmanıza imkan tanıyan Everplay desteği ve daha pek çok yenilik de sizleri bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve son sürat bir mobil yarış oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Sonic & All-Stars Racing Transformed oyununun AndroidiPhone ve iPad versiyonlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “Sonic & All-Stars Racing Transformed Artık Ücretsiz (Video)”

  • Kaangayretli
    27 Mart 2022 at 14:35

    İndirmek istiyorum