Sonic & All-Stars Racing Transformed Yayınlandı - Haberler - indir.com

Sonic & All-Stars Racing Transformed Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Sega'nın sevilen ve bir o kadar da ikonu olmuş olan Sonic'in yeni oyunu 'Sonic & All-Stars Racing Transformed' bugün itibari ile iOS platformundaki yerini alarak oyuncuların indirmesine sunuldu.

Oyun yapım şirketi Sega tarafından beklenmedik bir zamanda yayınlanan bu yeni oyunu geçtiğimiz yıl konsollar için yayınlanmış ve büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Bugün ise hayran kitlesinin desteklerini göz önüne alarak erken bir zamanda iOS platformunda yayınlanan Sonic & All-Stars Racing Transformed, oyunculara oldukça dinamik bir yarış deneyimini sunmasının yanı sıra yarış boyunca mücadele edeceğiniz farklı yollar ile alternatif yolları keşfetme imkanını sunmaktadır.

Günlük ve haftalık mücadeleler ile çoklu oyun modu sayesinde dört oyuncuya kadar çevrim içi yarışlara katılabileceğiniz oyunda ayrıca Facebook entegrasyonu da bulunmaktadır. Bu sayede de oyuncular Facebook'da bulunan arkadaşlarını da oyuna davet edebilmekte ve birbirleri ile mücadele edebilmektedirler. iOS 7 ile birlikte gelen fiziksel oyun kolu desteği de bulunan oyunda 10 farklı Sega karakterinden dilediğinizi seçerek yarışlara katılabilir ve bu karakterlere ait özelleştirilebilir araçlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. 

Apple Store'da 8.99 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan ve son derece başarılı grafikleri, oyun içi müzikleriyle heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli oynanışa sahip Sonic & All-Stars Racing Transformed oyununu sitemiz üzerinden iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ