iPhone 14 ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı ve sızıntı, telefon için beklentilerin yükselmesini sağladı.

iPhone 14 için bugüne kadar pek çok farklı rapor sızdı. Her rapor, telefonda yer alacak farklı özellikleri ön plana çıkarırken konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Yeni raporda ise iPhone 14 Pro için bazı detaylara yer verildi.

iPhone 14 2022’de gelecek

2022 yılı itibariyle piyasada yer alacak iPhone 14 serisinde en gözde modellerden birisi iPhone 14 Pro olacak. Konsept tasarımlarıyla ünlü Waqar Khan tarafından yapılan yeni paylaşımlarda iPhone 14 çentiği yerine kamera yerleştirilecek. Daha iyi kamera ve daha yüksek RAM ile desteklenecek olan iPhone 14 modelinde 8 GB RAM’e yer verilmesi bekleniyor.

iPhone 14 özellikleri neler olacak?

Sızdırılan bilgilere göre iPhone 14 modelinde 8 GB RAM yer alacak. Böylece bugüne kadarki en yüksek kapasiteli RAM’e sahip model piyasada olacak. Eylül ayı itibariyle tanıtılması beklenen modelin etiket fiyatı ise 999 dolar olacak. E-SIM gibi yeni teknolojilerin kullanılacağı yeni akıllı telefonda arka kamera ise 48 MP kamera yer alacak.

Bugüne kadarki sızıntılara göre telefonda 6.1 inç ekran kullanılacak. Çentik kısmında değişiklik yapması beklenen Apple, yepyeni bir teknolojiyi kullanabilir. Böylece telefonda kameraya yer verilmesinin yanı sıra yeni bir teknoloji ön plana çıkartılabilir.

iPhone 14 Pro için gelen sızıntılar şu anlık bunlar ile sınırlı kalmış durumda. Önümüzdeki dönemlerde yeni telefonlar için daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir