Teknolojinin hayatımızın bir parçası haline gelmesiyle birlikte mobil uygulamalardaki önemi de arttı. Peki en çok indirilen mobil uygulamalar hangileri?

En çok internet tüketen uygulamalar

Covid-19 pandemisi ile birlikte dünya genelinde mobil uygulamaları kullanan kişi sayısı arttı. En çok indirilen mobil uygulamaların en önemli özelliği insanların hayatlarını kolaylaştırmasıdır. İnsanlar istedikleri hizmetleri bir tık ile ayağına getirebiliyor. Aynı zamanda, boş zamanlarını keyifli hale getirmek için bazı mobil uygulamaları kullanmak onlar için kolaydır.

1- CapCut

2022 yılında indirilen uygulamalar listesine ilk olarak CapCut adlı bir video düzenleme uygulamasını ekleyebiliriz. Bu uygulama ve özellikleri birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır. Aletler; Efektler ve metin stilleri açısından çok zengindir.

Android için CapCut indir

iOS için CapCut indir

2- Wetransfer

Büyük dosyaları aktarmak, iş dünyasının en zorlu görevlerinden biridir. Çoğu platform, belirli boyutlardaki dosyaların gönderilmesine izin verir. Platform, büyük ve hacimli dosyaların gönderilmesine izin vermiyor.

Android için Wetransfer indir

iOS için Wetransfer indir

3- Martı

Seyahat için vazgeçilmez bir araçtır. Martı uygulaması pandemi sırasında ivme kazandı ve ulaşımda yeni trendler getirdi. Trafik kurallarına uygun olarak sürülen hayvanlar en çevreci ulaşım aracıdır.

Android için Martı indir

iOS için Martı indir

4- Bundle

Teknolojinin gelişmesi bilginin hızla yayılmasını kolaylaştırmıştır. Bundle uygulamasını telefonunuza indirerek devam eden etkinliklerden haberdar olabilirsiniz. Bundle uygulaması aracılığıyla birden fazla makaleye kolayca erişebilirsiniz.

Android için Bundle indir

iOS için Bundle indir

5-Disney+

Disney Plus uygulaması içeriği nedeniyle birçok kişi tarafından beğenilmektedir.

Android için Disney+ indir

iOS için Disney+ indir

6- Trendyol

Alışveriş severler tarafından en çok indirilen ve kullanılan uygulamalardan biridir. Kullanıcılar Trendyol uygulaması üzerinden birçok kategoride ürün satın alabilmektedir. APP’yi telefonunuza indirebilir, istediğiniz ürünü seçip sipariş verebilirsiniz. Evden çıkmadan alışveriş yapabilirsiniz.

Android için Trendyol indir

iOS için Trendyol indir

7- E-Nabız

E-nabız kişisel sağlık kayıt sistemi uygulamasıdır. Kişiler uygulamaya giriş yaparak sağlık bilgilerine kolayca ulaşabilmektedir.

Android için E-Nabız indir

iOS için E-Nabız indir

8- Canva

Canva, son zamanlarda tasarım araçları arasında popüler hale geldi. Fotoğraf düzenleme, poster oluşturma ve logo tasarımı gibi birçok özellik sunar. Canva uygulamasını telefonunuzda kolayca kullanabilirsiniz.

Android için Canva indir

iOS için Canva indir

9 – Cambly

Günümüzde İngilizce bilmek başta iş olmak üzere birçok alanda önemli hale gelmiştir. Cambly uygulamasıyla güzel İngilizce konuşanlarla sohbet edebilirsiniz. Dili öğrenmek için Cambly uygulamasını kullanabilirsiniz.

Android için Cambly indir

iOS için Cambly indir

10- Bring

Uygulamayı kullanarak bir alışveriş listesi oluşturabilirsiniz. Uygulamalar listesindeki tarifleri kullanarak yeni tarifler deneme seçeneğiniz olabilir.

Android için Bring indir

iOS için Bring indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir