Yeni bir fragman sayesinde Sniper Elite 5’in çıkış tarihi açıklandı. Merakla beklenen oyun 26 Mayıs’ta oyuncularla buluşacak.

Popüler Rebelin nişancı serisinin bu yeni bölümü, Fransız kahraman Carl Fairburn’ü takip ediyor. Fairburn’ün görevi, Project Cracken adlı bir Nazi projesini yok etmektir.

Bu oyunda istila şeklinde yeni bir mekanik var. Diğer oyuncular, tek oyunculu görevlerinize sızabilecek ve Nazileri vurup Fransız manzarasını keşfederken her an sizi öldürebilecek. Bu nedenle, her zaman uyanık olmalısınız.

Steam’de Bulunan En Pahalı Ürünler

Sniper Elite 5’i, Bavyera Alpleri’nde Hitler’in kaçışını avlamanız ve sızmanız gereken Wolf Mountain adlı bonus görev için rezerve edebilirsiniz. Ayrıca bir P.1938 susturuculu tabanca alacaksınız. Deluxe Edition için ön sipariş verenler, bu ek içeriği ayrıca satın alınabilecek Season Pass ile birlikte alacaklar. Season Pass, oyuncuların İkinci Dünya Savaşı silahlarını kullanabilecekleri daha büyük bir harita kullanarak iki parçalı bir kampanya yürütmelerine olanak tanıyacak.

Sniper Elite 5, 26 Mayıs’ta Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4 ve PC için oynanabilir olacak.

Sniper Elite 5 sistem gereksinimleri

MİNİMUM:

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel CPU Core i3-8100 or equivalent
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: DirectX12 capable GPU with 4GB VRAM
  • Depolama: 85 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

Peki siz bu yeni oyun hakkında ne düşünüyorsunuz. Sniper Elite oyunlarından severek oynadığınız oyun hangisi. Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir