Lenovo, ilk olarak Hindistan pazarında piyasaya sürülecek Snapdragon 680 işlemcili yeni Lenovo M10 Plus modelini tanıttı. Tablet, 3. nesil olarak tanımlanırken önceki nesle göre önemli yükseltmeler içeriyor.

Lenovo, tablet alanındaki gücünü arttırabilmek adına yeni bir modeli daha pazara sundu. Lenovo M10 Plus olarak adlandırılan yeni tablet, selefine göre önemli yükseltmeler içeriyor. Fiyatta yapılan iyileştirmelerin yanı sıra Lenovo’nun yeni tableti pazardaki Realme Pad X, OPPO Pad Air, Moto Tab G72 ile rekabet edecek.

Lenovo Tab P11 Pro tanıtıldı

Lenovo M10 Plus özellikleri

Lenovo M10 Plus ilk farkı ekranında gösteriyor. 2K piksel çözünürlük, 400 nit parlaklık sunan 10.61 inç ekran ile kaliteli bir deneyim sunacak Lenovo, Lenovo Precision Pen 2’yi de destekliyor.  Üstelik kullanıcı göz sağlığının korunması adına TUV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası da ihmal edilmemiş durumda. Önde 8 MP kameraya sahi olan tabletin arkasında da 8 MP tek kamera bulunuyor. Tablette iyi ses deneyimi arayanlar için ise Dolby Atmos teknolojisi ile desteklenen dörtlü stereo hoparlörler dikkat çekiyor.

Adreno 610 GPU birimine sahip Qualcomm Snapdragon 680 işlemci, microSD kart yuvası ile 1 TB’a kadar genişletilebilen 128 GB depolama alanı ve 6 GB RAM tablette dikkat çeken diğer özellikler. 7500 mAh kapasiteli batarya ise 12 saatlik kullanım vaat ediyor. Android 12 işletim sisteminin desteklendiği modelde bağlantı seçenekleri arasında WiFi, Bluetooth 5.1, USB-C bağlantı noktası ve 3,5 mm jak yer alıyor.  

Tabletin pazar fiyatı yaklaşık 250 dolar olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir