Çoğu Snapchat kullanıcısı, gelen bir mesajları okuduktan sonra okundu bilgisinin karşı tarafa iletilmemesini ister. Peki bu mümkün mü? Karşı tarafa okundu bilgisi gitmeden Snapchat mesajları nasıl okunur?

Snapchat web sürümü erişime açıldı

Okundu bilgisi iletilmeden Snapchat mesajı okumanın bir yolu olup olmadığı platformu ilgili birçok insanın merak ettiği bir şeydir. Biz de sizin için bu yazımızda bunun formülünü açıklıyoruz.

Lansmanından bu yana kullanıcı tabanını sürekli artıran Snapchat’ta birçok özellik gelişmeye ve iyileştirilmeye devam ediyor. Gelişmiş özellikler sayesinde platformun popülaritesi artıyor. Diğer sosyal medyalarda olduğu gibi insanlar Snapchat’te üzerinden kendisine gönderilen mesajları okuduktan sonra bilgisinin diğer kişiyle paylaşılmasını istiyor. Peki, Snapchat üzerinden diğer taraf görmeden mesaj okuma mümkün mü? Gelin bu sorunun cevabına birlikte bulalım.

Okundu Bilgisi Göndermeden Snapchat Okuma

Okundu bilgisi göndermeden Snapchat’ta mesajları okuma işlemi; Android ve iPhone cihazlar için ayrı ayrı ele alınmalıdır.

1. Okundu bilgisi göndermeden Snapchat mesajlarını Android’de okuma yolu

  • Önce, Snapchat hesabına oturum açın.
  • “Sohbet” sekmesi açın. Bu işlem gerçekleştirmek için ana uygulama ekranı sağ kaydırın. Karşınıza size son gelen mesajların bir listesi çıkacaktır
  • Tüm mesajların otomatik olarak yüklenmiyorsa, mesajın yanındaki yükleme düğmesine tıklayın.
  • Görüntülemek ve sohbet etmek için açık mesajların yanında pencereler olacak.
  • Bu aşamnın ardından telefonu Uçuş Modu’na alın.
  • Herhangi bir Snapchat mesajını açmak ve mesajı normal şekilde görüntülenmesi için; mavi, kırmızı veya mor simgeye tıklayın (sohbet, resim, video)
  • Snapchat önbelleğini temizleyin, “Uçak Modu”nda Uygulama Çekmecesi gidin ve (Ayarlar) sekmesine tıklayın.
  • Ardından (Uygulamalar) alanına gidin ve Snapchat uygulamasına dokunun.
  • Depolama bölümüne tıklayın ve ardından Önbelleği Temizle” seçeneğine tıklayın.
  • Verileri Temizle” düğmesine tıklayın ve silin.
  • Bu işlemin sonra “Uçak Modu”nu devre dışı bırakılın.

2. Okundu bilgisi göndermeden Snapchat mesajlarına iPhone’da okuma yolu

Okundu bilgisi göndermeden Snapchat okuma işlemi iPhone cihazlarda da yapmak mümkün. Android cihazlarda için bahsedilen işlemler, iPhone cihazlar içinde de geçerlidir.

Okundu bilgisi göndermeden Snapchat mesajlarına iPhone’da görüntülemek oldukça kolay. Telefon Uçak Modundayken okundu bilgisi olmadan Snap’leri kolayca okuyabilirsiniz. Snapchat’i kaldırıp yeniden yükledikten sonra Uçak modunu da devre dışı bırakmalısınız. Snapchat’in önbelleği daha sonra temizlenmelidir. Böylece Snap gönderinin okunduğuna dair herhangi bir bilgi alamaz.

Android için Snapchat indir

iOS için Snapchat indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir