Özellikle gençler arasında popüler olan mesajlaşma uygulaması Snapchat, elektronik ödeme servisi Square ile geliştirdiği Snapcash adlı bir özelliği duyurdu. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar Snapchat üzerinden birbirlerine para gönderebilecekler.

Kullanıcıların mesaj yoluyla para gönderip almalarına izin verecek olan servis, para transferini kolay bir hale getiriyor. Bugünden itibaren Android kullanıcılarına sunulan Snapcash servisini kullanmakta oldukça kolay.

Uygulama üzerinden para göndermek istediğiniz kişiye kısa mesaj olarak göndermek istediğiniz para miktarını dolar cinsinden yazıyorsunuz ve hemen ardından ekrana bir dolar simgesi çıkıyor. Bu simgeye dokunarak para gönderme işlemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Şimdilik sadece ABD kullanıcılarına sunulan Snapcash servisinin kullanımı, firmanın istediği başarıyı sağladığı takdirde dünya geneline açılacağı tahmin ediliyor.

Snapcash servisi ülkemizde aktif olduğunda nasıl kullanacağız? Bu sorunun cevabını hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Bu özelliği kullanabilmeniz için ilk olarak 18 yaşını doldurmuş olmamız şart. Para gönderme ve alma işlemi içinse paranın yatırılacağı ve çekileceği banka hesabını uygulamaya girmemiz gerekiyor. Bu işlemlerden sonra Snapchat üzerinden kolaylıkla arkadaşlarınıza para gönderebilirsiniz.

Şimdilik arkadaşlarınızla fotoğraf ve kısa video paylaşımı yapmak için Snapchat uygulamasını kullanmaya devam edebilirsiniz. En azından Snapcash ülkemizde kullanıma sunulana kadar.

Ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulaması Snapchat‘i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, Snapcash ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir