Snapchat uygulaması, aralarında mesajlardaki hataları ortadan kaldırmayı mümkün kılan düzenleme özelliğinin de olduğu bir dizi yeniliği kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Harita reaksiyonları ve emoji, yapay zeka destekli hatırlatmalar da Snapchat’in sunacağı yenilikler arasında bulunduğunu söyleyelim.

Bu mesaj düzenleme özelliğinin kullanılabilirlik süresi oldukça kısa olacağı söyleniyor. Mesaj gönderildikten sonra beş dakika içinde ve alıcı mesajı açmadığı takdirde düzenleme imkanını kullanıcısına sunuyor. Snapchat’ten verilen bilgiye göre, bu özellikten ilk olarak Snapchat Plus aboneleri yararlanabileceği aktarılıyor.

Snapchat uygulaması, aralarında mesajlardaki hataları ortadan kaldırmayı mümkün kılan düzenleme özelliğinin de olduğu bir dizi yeniliği kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Uygulamalarda, mesajı gönderdikten sonra düzenleme özelliği hızla yaygınlaştı diyebiliriz. Meta şirketinin çatısı altındaki Messenger, Instagram ve WhatsApp’ta bu özellikler geçtiğimiz seneden bu yana sunulmakta. Apple şirketi de iOS 16’ya bu özelliği getirmişti. Google’ın ise hızla bu gruba katılması isteniyor.

Snapchat, My AI Sohbet Robotuna Yeni Yetenekler Ekleyecek

Snapchat uygulamasının geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu OpenAI destekli My AI sohbet robotu da biraz daha yetenekli hâle getiriliyor. Kullanıcılar artık My AI robotundan önemli son teslim tarihlerini hatırlatmasını isteyecek. My AI bu istek için bir geri sayım ayarlayabilecek. Yine Snap yapay zeka ile Bitmoji’ler için özel kıyafetler oluşturmayı mümkün hale getirecek ve AI Lensler de sadece bir selfie resmi ile kullanıcıların kendilerini “90’lar” versiyonunu oluşturmasının önünü açmış olacak.

Snapchat uygulaması kullanıcılarına, gelen mesajlara emojiler ile reaksiyonda bulunabilecek. Bunlara ek olarak, harita üzerinden konum paylaşan kullanıcılara da yine emojilerle reaksiyon gönderme imkanı sunacak. Yeni gelecek mesaj düzenleme dışındaki yeni Snapchat özellikleri kullanıma sunuldu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir