Snapchat beklemede sorunu ne anlama geliyor? Bu soru, sosyal medya uygulamalarını kullanan çoğu kişi tarafından zaman zaman sorulmaktadır. İşte uygulayabileceğiniz çözümler!

Snapchat, AR korku oyunu Ghost Phone’u piyasaya sürdü

Snapchat beklemede nedir diye merak ediyorsanız, muhtemelen bir Snapchat kullanıcısına arkadaşlık isteği gönderdiniz ve bir süre sonra o kullanıcıya mesaj göndermeye çalıştınız demektir. Bu noktada, “beklemede” ifadesini alırsınız.

Sosyal medya platformunu uzun süredir kullanıyorsanız oldukça şeffaf olduğunu fark etmişsinizdir. Birine gönderdiğiniz görüntünün ekran görüntüsünü aldıysanız, hemen anlarsınız. Birisi bir hikayeyi tekrarladığında bilgilendirileceksiniz. Her Snapchat kullanıcısı bu mesajları bilir.

Peki, birine mesaj göndermeye çalışırken “beklemede” ne anlama geliyor? Neden göründüğünü ve nasıl düzeltileceğini görelim.

Snapchat beklemede ne anlama geliyor?

Snapchat’te Beklemede, alıcının mesaj göndermeye çalıştığınızı bildiği ancak isteğinizi henüz kabul etmediği anlamına gelir.

Bu ifadeyi görmenizin en yaygın nedeni, alıcının sizi arkadaş olarak eklememiş olmasıdır. Snapchat, siz isteği kabul edene kadar arkadaşınız olmayan kişiler tarafından size gönderilen mesajları saklar. Kişi isteği kabul ettikten sonra yönlendirilen mesajları okumaya başlayabilirsiniz.

Bir sosyal ağ kullanıcısına iletişim talebi gönderilmiş olsa bile, talep onaylanana kadar “beklemede” ifadesi kaybolmaz. Kişi isteğinizi kabul ettiğinde ifade otomatik olarak silinir ve mesajınız karşı tarafa ulaşır.

Snapchat’te birisiyle arkadaş olduğunuzdan emin olmanıza rağmen hala bu cümleyi görüyorsanız, o kişi arkadaşlığınızı sonlandırmış olabilir. Bunun olup olmadığını görmek için kişinin profilini kontrol edin. Kişi sizi arkadaşlıktan çıkarmadıysa ve hala bekleyen bir cümle görüyorsanız, sorun Snapchat’ten de kaynaklanıyor olabilir.

Android için Snapchat indir

iOS için Snapchat indir

Snapchat bekleyen sorunu nasıl düzeltilir?

  • Kullanıcı ile arkadaş olduğunuzdan emin olun.
  • İnternet bağlantınızı kontrol edin.
  • Snapchat’i kapatın ve tekrar açın.
  • Programı kaldırıp yeniden yükleyin.
  • Snapchat sunucularını kontrol edin.

Öncelikle, iletişim kurmaya çalıştığınız kişiyle arkadaş olduğunuzdan emin olun. Bunun için kişinin profiline gidebilirsiniz. Ayrıca internet bağlantınızın olduğundan emin olun.

Zayıf bir sinyaliniz varsa Snapchat düzgün çalışmayabilir. Wi-Fi kullanıyorsanız cihazı modeme yaklaştırmayı deneyin. Olumlu bir sonuç alamazsanız, mesajı mobil veri kullanarak göndermeyi deneyin.

Snapchat’i kapatıp açmayı unutmayın. Bu işe yaramazsa, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Sorun devam ederse Snapchat’i kaldırın ve uygulama mağazasından tekrar indirin. Bu, hesabınıza tekrar giriş yapmanızı gerektirecektir. Bu nedenle, bu eylemi gerçekleştirmeden önce şifreyi bildiğinizden emin olun. Sorunun Snapchat’ten kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmek için Snapchat DownDetector sayfasını da kontrol edebilirsiniz.

Uygulamayla ilgili merak ettiklerinizi yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir