Snapchat’in daha önce de gündeme gelen yeni AR korku oyunu Ghost Phone piyasaya sürüldü. Yeni oyun, AR desteği ile farklı bir oyun deneyimi sunuyor.

Snap, Ghost Phone adlı yeni oyunu ile gündemde. Arttırılmış gerçeklik ile bir araya getirilen oyun, oyuncuların Snapchat kamerası ile hayaletleri keşfetmesini ve onlarla mücadele etmesini hedefliyor.

Snapchat, artık masaüstünde

Ghost Phone neler sunuyor?

Ghost Phone özel bir hikayeye de sahip. Oyun, eski ve kaybedilmiş bir telefonun bulunmasıyla başlıyor. Telefonun sahibi ise Lisa. Oyuncular, oyunda ilerleyerek Lisa’ya ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Daha önce piyasaya sunulan Simulacra ve Sara is Missing gibi oyunlarla benzerlik gösteriyor. Snap Lens ve Playcanvas motoruyla inşa edilen oyunda hayaletlere karşı galip gelmek, onları toplamak ve kamera modlarını kilidini açmak gerekiyor. Oyun sonunda ise Lisa’nın geçmişi tüm detaylarıyla ortaya çıkıyor.

Ghost Phone nasıl oynanır?

Oyun, Snapchat’teki diğer oyunların yanına eklenmiş durumda. Snap Games ve Minis bölümünden erişilebilecek oyun, tüm kullanıcılara bugün itibariyle sunulmaya başlandı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir